Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ultimele 7 zile de înscrieri RoNewMedia 4.0 şi un nou speaker din Marea Britanie

Thursday, 22 October 2009, 09:29 Sursă: REALITATEA.NET

Datorită numărului mare de solicitări primite de la utilizatori, înscrierile la eveniment se prelungesc pentru încă 7 zile.

Cei care nu şi-au rezervat un loc în sală o mai pot face până miercuri, 28 octombrie, accesând website-ul evenimentului, RoNewMedia.ro.

Anul acesta RoNewMedia 4.0 va aduce sub lupă cele mai noi tendinţe în new media, experimentate deja cu succes de către profesioniştii Google şi pe piaţa din vestul Europei - de la search, social, affiliate şi direct marketing, la tehnici de web content, SEO şi SEM.

Evenimentul va începe cu un Warm-up Debate despre rezultate şi capitalizare în mediul online şi o repriză de Keynote Speaking în care va putea fi ascultat, alături de ceilalţi experţi, Jeremy Morris - Head of Direct Marketing la Orange Marea Britanie.

Jeremy este responsabil de acţiunile BTL desfăşurate de Orange Marea Britanie şi de atragerea de noi clienţi prin intermediul canalelor online şi offline, dedicându-şi o mare parte din timp încercării de a întelege cât mai profund modul în care fiecare canal de comunicare contribuie la obţinerea şi păstrarea clienţilor.

Keynote Speaker’s Session va fi succedată de 3 serii a câte 2 workshop-uri desfăşurate în paralel:

•    Google Academy: AdWords Basics Class susţinut de Amelia Creţu, Agency Relationship Manager, Google AdWords România
•    AdWords Master Class & Google Analytics de Steffen Ehrhardt, Product Specialist & Project Manager, Emerging Markets, Google Germany GmbH (Frankfurt)
•    SEO & SEM de Gary R. Beal – Managing Director VanguardSEO (Marea Britanie)
•    Affiliate Marketing & Conversion Optimisation de Matt Bailey – Head of Affiliate i-level (Marea Britanie)
•    Social Media Marketing de Susan Rice-Lincoln – Social Media Expert Masterthenewnet.com (Franta)
•    Webdesign de Brendan Dawes – Interactive Designer& Creative Director magneticNorth (Marea Britanie)

Cei care doresc să participe la prezentările şi workshop-urile aflate în programul RoNewMedia 4.0 şi nu şi-au asigurat încă loc în sală mai au la dispoziţie 7 zile, până miercuri seara, 28 octombrie, pentru a-şi înscrie datele pe RoNewMedia.ro.

Mai mult decât atât, cei care vizitează RoNewMedia.ro au ocazia de a vota lucrările selectate pentru participarea în finala competiţiilor RoWebTV şi RoWebDesign Awards.

Gala RoWebTV şi RoWebDesign Awards va avea loc pe 3 noiembrie, la World Trade Center Bucureşti, în cadrul RoNewMedia 4.0 – eveniment organizat de F5, Realitatea-Caţavencu, împreună cu Orange şi Kombo – Google Certified Company.
Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri