Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Surpriză uriașă! El va câștiga alegerile de la LPF: "Are serviciile de partea lui"

Tuesday, 10 October 2017, 13:06 Sursă: REALITATEA.NET

"Gino Iorgulescu va câștiga alegerile. Are politicul și serviciile de partea lui. Dragnea (n.r. fost coleg de școală cu Sorin Drăgoi) nu are timp de alegeri. Dar serviciile au timp.

Ponta e alături de Gino, iar Ponta e încă tare. De Drăgoi am auzit lucruri bune, că e un manager bun. Dar nu asta contează, ci să ai pile. Nu mai contează cine este mai bun ", a spus Dumitru Dragomir la Pro X."Gino Iorgulescu va câștiga alegerile. Are politicul și serviciile de partea lui. Dragnea (n.r. fost coleg de școală cu Sorin Drăgoi) nu are timp de alegeri. Dar serviciile au timp.

Ponta e alături de Gino, iar Ponta e încă tare. De Drăgoi am auzit lucruri bune, că e un manager bun. Dar nu asta contează, ci să ai pile. Nu mai contează cine este mai bun", a spus Dumitru Dragomir la Pro X, conform gsp.ro.

Doar doi candidați s-au înscris în cursa pentru președinția Ligii Profesioniste de Fotbal, actualul conducător al forului, Gino Iorgulescu, și președintele ACS Poli Timișoara, Sorin Drăgoi, a anunțat site-ul LPF.

Termenul pentru depunerea candidaturilor a fost ziua de 6 octombrie.

Adunarea Generală pentru alegerea președintelui LPF va avea loc luni, 23 octombrie, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, din Strada Alexandru Vitzu nr. 2A, Sector 5, București.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri