Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Prefectura Argeş a cerut în instanţă anularea permisului lui Vali Vijelie

Monday, 15 June 2009, 15:35 Sursă: Realitatea TV

Prefectul a precizat că şi în cazul dosarului cântăreţului Valentin Rusu, cunoscut cu numele de scenă Vali Vijelie, există nereguli în ceea ce priveşte viza de flotant.

"S-a cerut anularea permisului domnului Valentin Rusu pentru nerespectarea procedurilor legale pentru obţinerea mutaţiei", a precizat prefectul Marcel Proca.

Vali Vijelie are buletin la Bolintin Deal, judeţul Giurgiu şi, în data de 29.02.2008, şi-a făcut mutaţie în comuna argeşeană Băbana, sat Ciobăneşti. Se pare că imobilul respectiv este, de fapt, o căsuţă din lemn unde, în principiu, nu se poate locui.

Potrivit datelor din dosar, Valentin Rusu, alias Vali Vijelie, a susţinut examenul pentru permisul auto, categoria B, la data de 14.03.2008.

Numărul total al cererilor depuse la Judecătoria Piteşti pentru anularea permiselor obţinute în mod fraudulos la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule Argeş a ajuns la 380.  Până acum, 71 de persoane au predat permisele la sediul Poliţiei Rutiere Argeş.

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri