Coronavirus - România: 695153 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Politicienii se pretează la orice pentru voturi. VEZI VIDEO

Sunday, 31 May 2009, 11:12 Sursă: Realitatea TV

Mezina preşedintelui, întrebată fiind despre legalizarea drogurilor uşoare în ţările Uniunii Europene a dat un răspuns care a stârnit valuri de reacţii. "Se refereau la marijuana nu... strict la asta... da la iarba... probabil că voi fi de acord cu această iniţiativă", a comentat Elena Băsescu.

Liderul PNL, s-a folosit imediat de subiect şi a trecut la atac, greşind însă pluralul. "Domnişoara Elena Băsescu le promite legalizarea drogurilor. Asta trebuie să facă românii care rămân fără serviciuri să ia droguri uşoare. Le dă domnişoara Băsescu. Asta e o ţară care a facut vedete din toate pipiţele", a declarat Crin Antonescu.

Nici Traian Băsescu nu s-a dat înlături de la aluzii către şeful PSD, după ce acesta a participat la miting electoral şi s-a jucat cu câţiva copii în nisip. "Nu mai îmi duceţi grija ce o să fac la toamnă. Ce vreţi să fac până atunci, să mă joc cu lopăţelele?", a afirmat şeful statului.

Nati Meir a avut cea mai "colorată" lansare a unei candidaturi, aducând dansatoare şi înghesuind bani în sutienul unei dintre ele.

Cât priveşte temele de campanie- adio subiecte europene. Pensiile sunt importante. Liderul social-democrat, de exemplu, are coşmaruri, visează numai taloane de pensii şi simte lacrimile necăjiţilor. "Şi încă mă trezesc noaptea din somn aducându-mi aminte de o doamnă sau un domn, de obicei bolnavi, care mi-arată talonul de pensie", mărturisea preşedintele PSD.

Concluzia vine tot din campania curentă, de la şeful democrat-liberalilor din Piatra Neamţ. "Mie mama îmi spunea: dacă vorbeşti puţin o să zică lumea că eşti prost, dacă vorbeşti mult, o să şi creadă", declara preşedintele PD-L Neamţ, Gheorghe Ştefan.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri