Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Participă la Balul Mascat din Capitala Bucuriei şi câştigă o excursie la munte

Wednesday, 25 November 2009, 14:58 Sursă: REALITATEA.NET

Pe 13 decembrie, începând cu ora 14:00, are loc cel mai trăznit Bal Mascat la care ai fost invitat vreodată. Carnavalul are loc în CAPITALA BUCURIEI din Parcul Kiseleff şi este susţinut de artişti care sprijină reprezentaţiile stradale cu dansuri, costume de basm şi spectacole de tot felul. Paradele spectaculoase şi accesoriile trăznite vor lua ochii vizitatorilor, iar tu vei fi în centrul atenţiei!

Dacă vrei să te afli printre câştigatori trebuie să alegi un costum trăznit, amuzant, vintage sau de avangardă, să adopţi o atitudine de învingător şi vei obţine cel puţin aplauzele şi stima vizitatorilor.

Înscrierea în concurs se face completând formularul.

Asta nu e tot! Cel mai haios, non-conformist şi aplaudat costum va fi premiat cu o excursie de 3 zile la munte pentru tine şi alţi 3 prieteni de-ai tăi sau împreună cu familia ta! Nu-ţi face griji pentru nimic, veţi fi trataţi regeşte deoarece veţi avea parte de cazare impecabilă, iar transportul şi mesele sunt incluse! Misiunea ta este doar să te distrezi la Balul Mascat din CAPITALA BUCURIEI!

Detalii suplimentare pe www.capitalabucuriei.ro

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri