Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Noul director de la Aeroportul Otopeni a fost trimis în judecată în 2008, pentru schimb de terenuri

Thursday, 18 June 2009, 11:30 Sursă: NewsIn

"Am auzit că a fost trimis în judecată, dar este răspunderea PSD. Nu pot să decid în legătură cu semnele de întrebare, iar cei care l-au propus cred că au făcut analizele. Eu m-am uitat la CV şi este un om calificat", a declarat Radu Berceanu.

Ciobanu a explicat că trimiterea lui în judecată a fost făcută în baza unei decizii care nu a fost luată de el în calitate de director general, ci de Adunarea Generală a Acţionarilor şi de Consiliul de Administraţie al Aeroportului internaţional "Aurel Vlaicu" (Băneasa). 

"Primul procuror a dat neînceperea urmăririi penale în primă fază, al doilea procuror nu a luat nicio decizie, iar al treilea a spus să mă trimită în judecată. Aşteptăm să înceapă procesul şi să se termine", a declarat Ciobanu.  

Procurorii DNA îl acuză pe Sorinel Ciobanu, alături de alte cinci persoane, că a adus societăţii un prejudiciu  aeroportului Băneasade peste patru milioane de euro, după ce a aprobat un schimb de terenuri între aeroport şi o persoană fizică, prin care a primit un teren în Voluntari în locul unuia cu aceeaşi suprafaţă, în zona Băneasa. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri