Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

FC Timişoara a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor

Wednesday, 26 August 2009, 20:50 Sursă: REALITATEA.NET

Socoteala făcută de Sabău şi ai săi din Banat nu s-a potrivit cu cea de la Stuttgart. După 0-2 în tur, Timişoara nu a reuşit minunea în Germania, unde a făcut doar un egal fără goluri.

Cu Marica printre titulari, Stuttgart i-a speriat pe fotbaliştii lui Sabău în primul sfert de oră, când şutul lui Kedhyra a ocolit vinclul porţii lui Pantilimon.

Curtean şi Arman Karamyan au ratat cele mai mari ocazii ale Timişoarei din prima repriză, care s-a încheiat cu ratarea lui Marica.

Stuttgart a fost aproape de gol în minutul 59, când Rudy a nimerit bara la o fază în care Cisovsky i-a salvat pe români de la gol.

Timişoara putea pleca de la Stuttgart cu capul sus. Omul care a scos-o pe Şahtior din Ligă, Gigel Bucur, era să-i îngheţe pe nemţi în minutul 66.

În tur, VfB Stuttgart s-a impus cu scorul de 2-0. Echipa germană s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, în timp ce FC Timişoara va juca în grupele Ligii Europa. 

Casetă tehnică:

VfB STUTTGART - FC TIMIŞOARA 0-0

VfB Stuttgart: Lehmann - Celozzi, Tasci, Delpierre, Magnin - Gebhart (Elson 90), Hitzlsperger, Khedira, Rudy (Simak 67) - Pagrebnyak, Marica (Schieber 78). Antrenor: Markus Babbel.

FC Timişoara: Pantilimon - Bonfim (Cl. Ionescu 60), Nibombe, Cisovsky (Scutaru 72), Latovlevici - Arm. Karamian, Bourceanu, Borbely (St. Stancu 46), Curtean - Bucur, Parks. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Cartonaşe galbene: Arm. Karamian 20, Bonfin 35, Borceanu 87

Arbitri: Roberto Rosetti - Paolo Calcagno, Stefano Ayroldi (toţi din Italia)

Stadion: Mercedes Benz Arena; Spectatori: 27.500

Vezi cum s-a desfăşurat partida VfB Stuttgart - FC Timişoara, scor 0-0


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri