Coronavirus - România: 27746 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Emil Constantinescu adună pe un site de socializare partizanii lui Crin Antonescu

Monday, 07 September 2009, 14:21 Sursă: REALITATEA.NET

Site-ul spunesitu.ro, o platformă online, unde internauţii îşi spun nemulţumirile legate de mersul ţării, este ultima armă de campanie electorală folosită în lupta din această toamnă pentru Cotroceni. În spatele platformei sociale se află Emil Constantinescu, prin "vocea" INCOR (Institutul pentru Cooperare Regională şi Prevenirea Conflictelor), al cărui fondator este, se arată pe blogul lui Dragoş Stanca. Pe site-ul spunesitu.ro numele liderului liberal înscris în lupta pentru preşedinţie nu este în niciun fel menţionat.

Contactat de REALITATEA.NET, fostul şef de la Cotroceni nu îşi ascunde, totuşi, sprijinul pe care i-l acordă în acest fel lui Crin Antonescu şi nici nu vede nimic în neregulă în proiectele sociale sprijinite de Dinu Patriciu: "Site-ul spunesitu.ro vine în continuarea unor proiecte civice, în 2003, 2004, 2005, precum Părerea cetăţeanului contează, organizate de INCOR împreună cu alte organizaţii. A fost o caravană în Bucureşti şi în ţară, după sistemul door-to-door, mai ales că ne-am izbit atunci de un baraj în media. Am încercat să reluăm dialogul cu cetăţenii anul acesta, am făcut apel la câteva organizaţii, şi agenţia Odyssey ne-a răspuns. Interpretarea poate fi tendenţioasă, dar nu e nimic de ascuns. Peste câteva zile va apărea şi un comitet de sprijin format din 100 de personalităţi din mediu universitar pentru Crin Antonescu şi nu văd care e problema".

Fostul preşedinte nu ştie cu câţi bani s-a implicat agenţia de publicitate deţinută de Dinu Patriciu în proiectele sociale demarate de INCOR, unde director este actualmente fostul consilier de la Cotroceni, Zoe Petre.

Diana Flutur, director general Odyssey, recunoaşte pentru REALITATEA.NET implicarea agenţiei pe care o conduce în realizarea campaniei. "Spune şi tu este o campanie iniţiată de INCOR şi realizata de agenţia noastră", declară Flutur, care ţine să precizeze că este vorba de o campanie socială.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri