Coronavirus - România: 34226 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Băncile şi marile magazine au fost închise şi în a doua zi de Paşte, iar mijloacele de transport în comun au avut un program special

Thursday, 16 April 2009, 07:36 Sursă: Realitatea TV

Majoritatea sucursalelor bancare au fost închise în primele două zile de Paşte, excepţie făcând unităţile amplasate în incinta centrelor comerciale. Printre băncile care au fost închise şi în a doua zi de Paşte se numără BCR, BRD, Raiffeisen, CEC Bank şi Banca Transilvania.

Dacă aţi vrut să trimiteţi colete poştale, trebuia să ştiţi că Poşta Română a funcţionat după program normal sâmbătă, iar luni a fost închisă.

Cumpărăturile în hipermarketuri au putut fi făcute până sâmbătă la ora 18.00 sau 22.00, în funcţie de magazin. Pe 19 şi 20 aprilie a fost închis. Hypermarketul Real şi-a primit clienţii şi în ziua de Paşte, dar numai începând cu ora 15.00.

Metrorex a hotărât ca trenurile să circule şi în noaptea de Înviere, la interval de 20 de minute. Şi autobuzele şi tramvaiele au circulat după program special, aşa încât cei care au mers la slujbă să se poată întoarce în siguranţă acasă.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri