Coronavirus - România: 217216 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Victor Ponta, despre întâlnirea cu Iohannis. NEAGĂ CĂ I-A CERUT SCUZE LUI IOHANNIS

Tuesday, 23 December 2014, 11:23 Sursă: REALITATEA.NET

"Regret "discutiile de la Cotroceni pe surse" aparute pe siteuri! 100% inventii! Dar seriozitatea si concizia merita continuate!", a scris Ponta, pe Twitter.

"Stiripesurse.ro a aflat insa cateva detalii interesante. Surse politice apropiate celor doi oficiali sustin ca premierul Victor Ponta si-a cerut scuze in fata presedintelui pentru atacurile din campanie cu "vandutul copiilor" si "familia completa". Presedintele ar fi replicat ca nu va tine cont de ceea ce a insemnat perioada campaniei in abordarile sale de viitor in relatia presedinte-premier, dar ca atacuri de genul celor pomenite puteau fi evitate.

De asemenea presedintele a cerut sa fie informat regulat si cu acuratete cu ceea ce Guvernul are de gand sa intreprinda in viitor si ca s-ar bucura daca ar fi consultat inainte de marile decizii.

In aceeasi idee... premierul a intrebat daca o demisie a sa din fruntea Guvernului ar fi oportuna in acest moment. Presedintele ar fi replicat ca a constatat existenta unei majoritati parlamentare care sustine actualul Guvern Ponta IV si ca nu are o problema cu cine conduce acest guvern de vreme ce regulile democratice sunt respectate", a scris site-ul stiripesurse.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ