Teodorovici, atac la Iohannis: "Sper ca noul președinte al României să aibă altă abordare"

Wednesday, 12 June 2019, 11:16 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Klaus Iohannis a lansat atacuri în rafale la adresa guvernului PSD, la un forum economic, iar reacția pesediștilor n-a întârziat să apară. Primul este ministrul Finanțelor, aflat și el la același eveniment, care a spus că speră ca noul președinte al României să aibă o altă abordare față de cea a lui Iohannis.

Eugen Teodorovici a zis că se așteaptă ca noul președinte al României să aibă altă abordare decât Klaus Iohannis.

Aflat la dezbaterea UPGRADE ROMANIA: MARILE PROIECTE DE INVESTIȚII ÎN 2019, ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici a citit ce a spus Klaus Iohannis care participa la ședința plenară a Coaliției pentru Dezvoltarea României.

”Ascult ce se discută aici, dar citesc și ce discută dincolo. Nu cred avem de-a face cu cea mai bună abordare, dacă vrem investiții cu adevărat în România. Nu cred că oameni importanți în stat trebuie să prezinte, culmea, în fața companiilor cu capital străin, o situație alta decât este. Nu cred că asta este menirea celui mai înalt demnitar în stat!”, a zis Eugen Teodorovici în cadrul dezbaterii organizate de DC News și DC Business.

”Sper ca noul președinte să aibă altă abordare constructivă. O zic strict din dorința de a schimba lucrurile pe fond în România. Nu zic că cineva este perfect, dar spun că împreună, lucrurile se pot schimba în bine”, a mai spus Eugen Teodorovici.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri