Marcel Ciolacu vrea sesiune extraordinară pentru eliminarea pensiilor speciale - VIDEO

Tuesday, 14 January 2020, 13:03 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Bătălie pe eliminarea pensiilor speciale. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a anunțat azi convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru eliminarea acestora. 

Potrivit unor surse PSD, parlamentarii vor fi chemaţi la muncă în ultima săptămână din ianuarie, chiar înaintea finalului vacanței parlamentare.

Anunţul liderului PSD vine în momentul în care şi PNL a anunţat că îşi doreşte convocarea unei sesiuni extraordinare, culmea, tot pentru proiectul de abrogare a pensiilor speciale, cu excepția celor ale militarilor și polițiștilor.

În cazul în care deputaţii nu vor vota acest proiect, premierul Orban ia în calcul asumarea răspunderii pentru eliminarea acestor pensii. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-14 13:29:09
Securistii tortionari râmân ,sau numai cei din invărâmânt ,care acordau doctorate .

Ce insemnă„cu excepția celor ale militarilor și polițiștilor.”,sî inteleg ca securitatea care a terorizat poporul 50 de ani ,râmâne cu pensiile speciale?Dl presedinte al Camerei trădează prientenii sau îi ie doar frică de USR?

2020-01-14 17:54:21
Ipocrizie ciordacilor rosii ...

... ieri dadeau pensii tuturor spagarilor, tortionarilor, slugilor ... azi le vor anulate !!! Dupa ce au generat si genereaza miliarde imprumutate lunar !!!

Alte articole din: Ultimele Stiri