Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Instanța Supremă va decide mâine dacă Liviu Dragnea iese din închisoare

Monday, 20 January 2020, 09:49 Sursă: Realitatea.NET

Liviu Dragnea a obținut o cale de rejudecare în dosarul Angajărilor fictive, în care a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare.

„Vreau să mă refer la un neadevăr, şi anume că eu le-am cunoscut pe Anisia şi Botorogeanu, ca multe alte neadevăruri folosite de acest parchet Nu am iniţiat acest recurs doar pentru că aş fi nevinovat, pentru a ieşi cu orice preţ din închisoare. Am făcut acest demers, sunt complet nevinovat, stau de 8 luni nevinovat în Penitenciar. Nu mi s-a părut normal să plătesc pentru o faptă pe care nu am comis-o. Rămâne la dispoziţia dumneavoastră dacă voi sta nevinovat sau dacă admiteţi casaţia. Cred cu tărie în nevinovăţia mea”, a spus fostul lider PSD în faţa instanţei supreme.

Înalta Curte va dezbate, marți, pe fond recursul în casaţie, după admiterea în principiu a judecării acestei acţiuni.

 

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-20 10:03:06
Ziceti ca te poate condamna justiția si fără să fi comis infracțiune?Radio Erevan,răspunde ,„Da,Dacă vrea !”

Sunt dezolat ,ICCJ a amânat pronunțarea /să ia aviz ,ziceți voi/ ca să vadă dacă faptapentru care e condamna dl Dragnea este sau nu infracțiune.Nu cunosc dosarele ,poate asta e printre inregistrările SRI,,dar s-a admis contstația pentru art 7,din art 297 care priveste un condamnat fără infracțiune.

2020-01-20 21:40:17
adrian

Ar fi culmea ,sa ii dea drumul borfasului taranoi , poate sa ii mai adauge inca 5 ani si la dosarul teldrum

2020-01-22 13:17:38
Citiți istoria ,ascultai judecatorii după ce ies la pensii,pensii mari..

Dl Adrian,si dv ..Brutus ?EVZ: – Au existat presiuni pentru a da o anumită sentință? – Ion Panaitescu: Trebuie să plecăm de la premisa că pe vremea aceea, dar și pe vremea asta, procesele mari, procesele în care erau antrenate niște nume importante din politică și alte domenii, erau supravegheate, cum s-ar zice astăzi, ca niște câmpuri tactice. Nu îmi fac nicio iluzie că astăzi ar fi altfel. De altminteri, domnul general Dumbravă de la S.R.I. a și spus „câmpul tactic pentru noi este și aria și pretoriul instanțelor de judecată și noi urmărim cauza până când soluția rămâne definitivă”. Prin urmare, procesul lotului CPEx era supravegheat.

Alte articole din: POLITICĂ