Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Felix Tătaru îi răspunde lui Băsescu. Dezvăluiri din campania PNL

Thursday, 15 December 2016, 21:49 Sursă: REALITATEA.NET

”Domnule Presedinte Traian Băsescu, sunt surprins de atitudinea dumneavoastra expusa alaturat. Imi imaginam ca ma cunoasteti dupa sase campanii facute impreuna. Si ca stiti ca nu am pretins niciodata ca as fi consultant politic sau ca as face marketing politic.

Ca si in cazul celor sase campanii facute pentru dumneavoastra, eu am condus o echipa de oameni care stiu sa faca foarte bine comunicare, pe care ati apreciat-o la momentul respectiv. Echipa mea, zeci de oameni care au tras din greu pt campaniile facute impreuna de-a lungul anilor ar merita scuze. Cunoscandu-ma catusi de cat, era usor sa realizati ca nu aveam cum sa facem noi filmuletul cu Alina Gorghiu care a produs pagube foarte mari campaniei. De altfel, peste jumatate din ce s-a vazut semnat de PNL, nu e facut de noi.

Eu cred ca dumneavoastra cunoasteti foarte bine realitatea PNL, care nu este inca un partid, ci doua partide care inca nu s-au integrat. Decenta ma impiedica sa intru in detalii despre cat de grea a fost aceasta campanie pentru noi si chiar si asa am facut tot ce tinea de noi ca sa ajutam un partid aflat in dificultate, dar care a inteles ca e nevoie sa se schimbe, incepand asta prin aducerea de oameni noi pe liste si sustinandu-l pe Dacian Cioloș.

Evident ca era loc de mult mai bine. Atat pe cat au fost: “Vin la Primarie”, “Arde-i pe corupti”, “Sa traiti bine”, Flacara Democratiei”, “Arata-le ca tu ai puterea!”, Ardeiul iute si alte multe idei venite de la echipa mea care nu merita atitudinea dumneavoastra de astazi.

Cat despre studentii de la arhitectura, ca in orice campanie, idei vin de peste tot. Si tot ce a fost bun si valoros am acceptat si chiar promovat. In beneficiul clientului nostru.

Campania Vin la Primarie din 2000 in care ati acceptat sa lansam "ardeiul iute" ca simbol al dvs a avut si cateva idei venite din alta parte. Daca dvs considerati ca acele idei au dus la castigul campaniei, de ce nu i-ati angajat pe studenti pentru celelalte 5 campanii? Va doresc sa traiti bine!”, scrie Tătaru, pe Facebook. 

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ