Coronavirus - România: 113589 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

CRIN ANTONESCU, dezvăluiri despre CULISELE luptei pentru ȘEFIA PNL

Thursday, 18 December 2014, 00:06 Sursă: REALITATEA.NET

”Bună seara. Asa cum m-ați prezentat, aș putea să candidez și în viziunea domnului Orban. Da, voi fi prezent mâine la ședință. Puneți multe probleme, încerc să răspund foarte repede. Ma intrebați daca am o optiune, da, am, dar nu am un proiect al meu. Mă interesează ce se întamplă cu proiectul PNL ca senator și ca fost președinte al PNL. Marea teamă este dacă acest proiect va reuși sau va câștiga acestă entitate între cele două partide (n.r noul PNL) dar vă spun că nu mai contează cât cât galben și cât portocaliu este în această formațiune.(...) Vreau să fac 2 precizari față de ce se va întampla mâine. 1. S-a discutat despre interviul de la Gandul în care s-a răstalmacit o propoziție. S-a prezentat un atac al meu la Klaus Iohannis, nu am facut atac la Iohannis, dacă am reserve în legătură cu ceva legat de Iohannis nu sunt omul să mă feresc să o spun, dar de aici până la un atac e o distanță. Nu era un atac. Eu am spus, ”KLAUS iOHANNIS vorbește puțin, dar gândește cât vorbește”. Dar s-a inlocuit ”dar” cu ”și”, un adversativ cu o conjuncție. Si astfel s-a răstalamacit ce am spus”, a argumentat Crin Antonescu. 

Fostul președinte PNL a mai explicat că îl susține pe Orban pentru șefia PNL, ținând să puncteze că președintele interimar va conduce partidul doi ani de zile,  având responsabilităși uriașe, printre care alegerile din 2016: 

”Apoi, că o competiție ce se va da între Orban și Atanasiu, ca și cum s-ar da între mine și Klaus  Iohannis. Nu este nimic adevarat, nici domnul Ioahnnis, care este de acum președintele României, nu cred că  este implicat in această varianta. Eu am o opțiune pentru Ludovic Orban, eu nu fac parte din fruntașii care nu spun ce preferinte au.(...) Am spus în interviul din gandul lucruri egal de bune despre Ludocvic Orban, de aici si pana la un fel de campanie in spatele careia ma aflu eu, mi se pare ca este o sepculație care nu are temei. Eu am motiv foarte clar pentru care fac această alegere, cred că PNL are de făcut o alegere foarte importantă. Dar este vorba despre un președinte care va conduce partidul timp de doi ani, care va reprezenta partidul la două rânduri de alegeri. Pe mine mă interesează ca această formațiune dintre cele două partide să dezvolte pe fundamentele noastre. Nu sunt de acord ca oameni ca Orban sau Atanasiu sau altcineva, dacă nu există temeiuri precise concrete, să fie dați la o parte pe motiv că au mai făcut politica pana acum, atunci să fim foarte radicali să plecăm acasa de tot, nu doar să nu candidăm la președinția partidului”, a mai spus Antonescu. 

 

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ