Coronavirus - România: 217216 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cioloș trage linia după Paște. Ce miniștri vor fi remaniați

Wednesday, 27 April 2016, 12:19 Sursă: REALITATEA.NET

"...După ce ne întoarcem din vacanța de Paște, aș dori să avem o discuție în care să ne concentrăm atenția pe următoarea etapă pe care ne-o asumăm, și anume aceea a livrării de rezultate concentrate pe proiectele pe care le-am lansat. Nu vreau să rămânem la stadiul de proiecte lansate și să lăsăm impresia că doar lansăm idei fără să avem capacitatea de a livra rezultate", le-a transmis Cioloș membrilor Cabinetului.

Premierul a insistat asupra faptului că actualul Guvern trebuie să lase în urma sa "reforme nu doar începute, dar care să dea și rezultate".

"Mă gândesc aici în primul rând la proiectul de reformă a administrației, unde ceea ce vom face în lunile următoare trebuie să demonstreze un impact direct asupra cetățenilor, asupra beneficiarilor acțiunii, activităților administrației publice, mă gândesc la proiectele de infrastructură, mă gândesc la domeniul sănătății, educației și o să trecem în revistă și celelalte domenii, dar aici sunt câteva priorități pe care ni le-am asumat în aceste domenii și aș vrea să începem să vorbim și de rezultatele pe care le obținem'', a adăugat Cioloș.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ