Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce caută planul bucătăriei lui Dragnea în valiza Tel Drum?

Monday, 05 November 2018, 17:07 Sursă: REALITATEA.NET

Campioanele din mapa roșie sunt cinci coli A3 cu un proiect faraonic, mai înalt cu două mansarde decât palatul existent în Alexandria. Designul primar e asemănător. Numai că aici sunt cinci niveluri, casa liftului, iar releveele adună împreună 1.015 metri pătrați utili.

Mastodontul e o misterioasă vilă privată din Mamaia.

Există aici și camera majordomului, de 11,63 mp, cam cât un dormitor normal dintr-un bloc comunist. Omul deretică 13 camere, 12 băi, 4 bucătării etc, conform Rise Project.

La intrarea principală, traversezi o terasă mare cu pardoseală și scări placate cu piatră naturală, tencuieli decorative, apoi o ușă dublă, treci un vestibul ca la casele boierești, urmează un hol cât sufrageria ta și aici ai de ales. În stânga e sala tronului, adică un “spațiu de primire” de 44 mp. Merită: pereți stucco veneziano, piatră naturală, canapele, măsuțe, bar, relaxare, tot tacâmul.

La dreapta, după scara interioară care încolăcește liftul, dai în sala de mese (48,4 mp) vecină cu bucătăria. Ambele, înconjurate de terase imense cu balustrade de inox și mozaicuri. Servitorul stă în aripa utilitară, lipit de spălătorie, lângă cele trei grupuri sanitare de la parter, nu departe de centrala termică.

Etajul 1 e compus din vreo trei dormitoare echipate cu băi, două livinguri, altă sală de mese, cameră de relaxare, bucătărie etc.

Dormitorul baronial se află la etajul 2, întins pe 36,16 mp, cam cât o garsonieră din București, la care mai pui un dressing de 20 mp, un balcon pe toată lățimea și două băi în oglindă. Livingul și biroul ocupă fiecare aproape 30 de mp, dar sunt despărțite de o bucătărie cu un balcon cât ea. Holul lat de la 2 continuă cu două băi și încă un dormitor care corespunde prin dressing cu cel mare.

Distracția explodează la etajul 3, unde liftul te lasă în epicentrul unei terase circulabile de 200 mp. La nevoie, o baie imensă își face datoria. Și mai e un un etaj. La 4, deasupra marii terase, e prevăzută o alta ceva mai intimă, de 36 mp.

Nicoleta Pene, director comercial la Tel Drum, a păstrat facturi, devize de plată, negocieri cu firme de amenajare interioară și socoteli de mână cu lucrări, perioade și costuri. Până pe 4 septembrie 2010, de exemplu, nota că dintr-un avans de 200.000 de lei, a cheltuit 163.850 pe termoizolare terase, casa liftului, niște finisaje la etajul 4, fațadă, instalație electrică și balustrade metalice.

Și toate au fost plătite de Tel Drum.

Sursa: riseproject.ro


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ