Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ședință decisivă pentru viitorul coaliției PSD - ALDE

Monday, 22 July 2019, 07:30 Sursă: REALITATEA.NET

ALDE insistă. Suține că Tăriceanu are cele mai mari șanse să îl învingă pe Klaus Iohannis. Mai mult, ALDE amenință că iese de la guvernare. Viorica Dăncilă vrea să aibă o discuție și cu Victor Ponta. 

PSD a decis că trebuie să participe cu propriul candidat la alegerile prezidenţiale, iar Comitetul Executiv al formaţiunii a respins, prin vot, varianta susţinerii candidaturii lui Călin Popescu Tăriceanu.

,,Voi discuta și cu domnul Tăriceanu și cu domnul Ponta(...) Avem nevoie de aliante, de discuții . Vream sa reluam discutiile cu sindicatele și cu ONG-urile.  Vrem sa facem un bloc mult mai amplu pentru alegerile prezidențiale.

Pe de altă parte, liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat duminica seara ca dacă ALDE iese de la guvernare, atunci „într-o oră” se poate duce să vorbească cu formațiunea lui Călin Popescu Tăriceanu pentru o alianță.

Victor Ponta: "Pot să mă aliez cu ALDE într-o oră, dacă iese de la guvernare"

Comitetul Executiv Naţional al PSD va avea loc, marţi, iar secretarul general al formaţiunii, Mihai Fifor, a anunţat că în cadrul şedinţei ar trebui decis candidatul pentru alegerile prezidenţiale din partea PSD. 

 Congresul PSD pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale din toamnă va avea loc în 3 august.

Firea, lui Dăncilă: Mă simt lezată. Nu pot să fac figurație. În CEx doar se pipăie subiectele


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ