Cristina Țopescu ar fi intrat în depresie: Avea probleme cu banii, plătea cu greu utilităţile. Îi era îngrozitor de greu

Tuesday, 14 January 2020, 09:27 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

CRISTINA TOPESCU // CRISTINA TOPESCU A MURIT. Prietena jurnalistei Cristina Ţopescu, cea care a sunat la 112 și a reclamat dispariția acesteia, a postat, pe pagina de Facebook a jurnalistei, un fişier audio în care face mărturisiri cutremurătoare. 

Cristina Topescu. "Numele meu este Diana Maria. De formaţie, sunt jurnalist. Am lucrat Evenimentul zilei, biroul de presă Iaşi, sub conducerea domnului Daniel Condurache, la Gazeta de Sud și, din 2004, am trecut în online. Pe Cristina Ţopescu am cunoscut-o în 2015, la primul marş Colectiv care a fost organizat de una din prietenele şi vecinele mele, Oana Voicu. Ea se afla printre organizatori. Atunci ne-am cunoscut şi a fost un fel de amor la prima vedere, pentru că în momentul în care Cristina a aflat că eu am o boxeriţă şi o maidaneză adoptate, m-a văzut şi m-a privit altfel, pentru că aşa era Cris", începe relatarea prietena Cristinei Ţopescu, într-un fişier audio postat pe pe pagina de Facebook oficială a jurnalistei, pe care femeia o administrează. 

Aceasta spune că erau vecine şi se ajutau una pe cealaltă.

MISTER total în cazul morții Cristinei Țopescu. DETALII ascunse din viața jurnalistei

Cristina Ţopescu a trebuit să părăsească Antena3, iar la acel moment a primit mai multe oferte de locuri de muncă. După ce a demisionat, jurnalista a crezut că îşi va găsi o slujbă, spune prietena sa.

"Au fost vorbe în vânt. Îi văd pe mulţi dintre foştii noştri colegi de breaslă cum plâng la televizor şi cum vorbesc despre veleităţile de mare jurnalist ale Cristinei Ţopescu. Dacă aţi fi considerat-o un mare jurnalist şi dacă aţi fi iubit-o, aţi fi ajutat-o în aceşti ultimi ani în care i-a fost îngrozitor de greu. I-aţi promis lucruri, i-aţi promis colaborări şi, când Cristina vă suna să vă întrebe dacă se concretizează acele planuri făcute împreună, voi nu mai răspundeaţi la telefoane şi la mesaje", mai scrie aceasta.

Cei care i-au promis colaborări, proiecte pentru copii, pentru animale, spaţii pentru ONG-uri, proiecte care trebuiau să deţină numele "Cristian Ţopescu" au fost simple promisiuni, mai spune aceasta.

Cristina Ţopescu a reuşit să găsească o colaborare la Canal 33, dar se descurca extrem de greu, mai spune sursa citată. O doamnă bolnavă de cancer i-ar fi dat din banii de tratament Cristinei Ţopescu să îşi plătească chiria şi utilităţile.

"Monica Pop a spus că draga noastră Cris era depresivă. Nu vi se pare normal? Cristina nu avea serviciu, îngrijea în 2015, 12 căţei plus hărnea maidanezi din 7 locuri, care s-au făcut 8. Cristina plătea tratament din buzunarul propriu. Singura ei grijă era să aibă bani pentru următoarele lucruri: chirie, utilităţi, benzină şi câte un pachet de ţigări. Ei nu îi trebuia nimic. Tţi banii mergeau pe castrări, mâncare pentru căţei, tratamente. Se vorbeşte despre o Cristina Ţopescu pătimaşă, a fost un conglomerat antagonic de stări, de trăiri, de inteligenţă scliptoare, dublată de o sensibilitate anume, dar şi de duritate si agresivitata. Da. Cris intrase într-o depresie. Nu avea serviciu, avea promisiuni. Începuse să aibă datorii, a reuşit să plătească o parte dintre ele. Dar Cristina a fost o luptătoare", mai spune aceasta.

După ce a pierdul jobul şi după ce a murit Cristian Ţopescu, depresia jurnalistei s-a accentuat, mai spune sursa citată. Însă jurnalista nu s-a sinucis, spune Diana Maria.

"Cum să nu devină Cristina tristă când, după ce a murit tatăl ei, toţi prietenii au sunat-o. Unul nu a intrebat-o, deşi ştiau că nu lucrează: Cristina, ai cu ce să îţi plăteşti chiria, ai unde să stai? Numele sonore care fac azi rating cu numele Cristinei şi-au prezentat condoleanţe. (...) Am hrănit-o pe Cristina, am dormit cu Cristina pentru că era dărâmată. (...) Nu spuneţi prostii despre Cristina, pentru că nu aţi cunoscut-o", spune prietena jurnalistei.

 

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-14 09:54:05
Alții se descurca

Cu 1000 lei pensie și alții cu 5000 lei nu

2020-01-14 10:29:56
Era sanatoasa !!!?

Era un OM alungat si parasit de oameni care sa imprierenit cu animalele !!!? Romanezii ultimilor 30 de ani si-au uitat valorile, morala, unitatea ! Au devenit uscati, rai, strict dependenti de bani si imagine. Femeia asta traia doar pentru animale si nimeni nu ia spus ca asta e un lucru anormal ...

2020-01-14 13:31:10
johnneil

Le stiti voi pe toate. Despicati voi orice. Nu despicati in 4. Despicati in 44. Taceti dracului din gura ca vorbiti numai porcarii. A fost un OM care nu cred ca a facut rau cuiva. Putina decenta nu ar strica. Va mai si laudati ca sunteti si crestini. Sunteti doar cretini.

2020-01-14 14:37:32
Haldi E.

I-au măncat căinii toți banii lui Topeasca dacă nu m-a ascultat să scape de ei și ea să ași facă o familie.

Alte articole din: LIFESTYLE