Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Românca de 27 de ani care a UIMIT Italia. A câştigat un concurs de gătit

Tuesday, 07 January 2014, 12:34 Sursă: REALITATEA.NET

Mădălina Pometescu a afirmat, în interviul citat, că a avut dintotdeauna o pasiune pentru dulciuri, dar, până acum doi ani, nu a preparat nici măcar o tartă. Apoi, din dorinţa de a fi o mamă care pregăteşte torturi în casă, a încercat. Astfel, a descoperit că are şi talent sau cel puţin un instinct puternic în acest domeniu, scrie Mediafax.ro.

"Nu reuşesc să urmez toţi paşii unei reţete până la final, întotdeauna fac anumite schimbări", a explicat aceasta pentru Vanity Fair.

Mădălina Pometescu, în vârstă de 27 de ani, a devenit prima oară concurentă şi apoi câştigătoarea "Bake Off Italia - Dulciuri în cuptor", emisiunea dedicată pasionaţilor de gastronomie difuzată pe postul TV Real Time şi produsă de Benedeta Parodi.

 "Mi-am dorit să ajung în finală, dar nu credeam că aş putea câştiga. De asemenea, m-am pregătit psihologic pentru înfrângere", a mai spus Mădălina în acelaşi interviu.

"Nu voiam să fiu una dintre acele concurente care plânge în momentul eliminării din concurs. Şi când au pronunţat numele câştigătorului eram atât de concentrată să nu mă emoţionez încât aproape nu mi-am dat seama că l-au pronunţat pe al meu", a completat aceasta.

Întrebată cum a fost să participe la o astfel de emisiune, Mădălina Pometescu a răspuns: "A fost o experienţă extraordinară, chiar dacă pentru mine televiziunea era un mediu necunoscut. A fost o competiţie curată. Singurul lucru care mi-a displăcut a fost că am stat timp de 25 de zile departe de fiica mea (Giulia, în vârstă de 5 ani) şi de partenerul meu de viaţă".

De asemenea, aceasta a afirmat că visul ei este de a deschide propria cofetărie şi şi-ar dori să realizeze o emisiune TV în care să pregătească dulciuri pentru copii.


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE