Din ce poziții nu te mai încurcă părul în timpul sexului. Nu o să-ți vină să crezi

Sunday, 26 March 2017, 20:19 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Părul lung poate duce la situații jenante în timpul actului sexual, atunci când el se sprijină din greșeală pe pleata ta. Iată 5 poziții din care nu mai ești nevoită să îți așezi tot timpul părul, iar el nu mai stă cu stres că te trage de păr fără voia sa.

Din picioare

Stai cu fundul ușor sprijinit pe blatul din bucătărie, în timp ce el penetrează din față. Tu ridici un picior pe coapsa lui și îți dai capul pe spate, astfel încât părul să nu mai stea în calea voastră. Vei arată exact ca desprinsă de pe coperta unui roman de dragoste. Acum îți poți flutura părul cât vrei. Dacă părul este mai lung de fund, atunci lasă-l pe el să stea sprijinit de blat, iar tu cu fața spre el, arată cliclpentrufemei.ro.

Întinsă pe pat

În cazul în care ai nevoie ca părul tău să arate decent în ziua următoare, folosește fețe de pernă de mătase sau de satin. Materialul neted împiedică firele să se încrețească, plus că îți dă o senzație de bine. Întinde-te pe spate, pe pat, și răsfiră-ți părul pe perna. Arăți ca o zeiță, iar podoaba capilară nu va trăda a doua zi faptul că ai avut parte de o noapte nebună. Înfășoară-ți picioarele în jurul lui, în timp ce el stă aplecat peste tine. Tu ești liberă să îl ciufulești, doar el nu pierde decât 2 minute aranjându-și părul.

Pe scaun

Iubitul trebuie să se așeze confortabil pe un scaun sau pe canapea. Apoi, tu te așezi în brațele lui și îl pui pe el să se joace cu părul tău.

Rapunzel

Stai în poala lui, cu părul legat lejer și lasă-l să ți-l desprindă atunci când sunteți înfierbântați. Deși greu de crezut, părul este un element erotic, iar faptul că el cade dramatic pe umeri exact în momentul culminant face din această scenă un episod romantic și fierbinte în același timp. Dă-ți capul pe spate și flutură pletele. Sau adu-ți părul pe sâni, tachinându-l pe iubit.

În patru labe

Dacă îți place sexul un pic mai dur, pune-te în patru labe, cu genunchii la marginea patului și ușor depărtate picioarele. Lasă-l să te țină de părul prins în coadă de cal, ca de un hăț. În acest fel, cu cealaltă mână, îți poate stimula clitorisul.Adaugă părerea ta
Alte articole din: MODĂ & FRUMUSEŢE