Cerere in căsătorie la concertul lui Pablo Alboran de la Bucuresti

Friday, 29 May 2015, 13:26 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

“Thank you, Bucharest! Much love!” - acestea au fost cuvintele pe care le-a spus Pablo Alboran la despartirea de publicul romanesc pentru care a concertat aseara, la Sala Palatului, la invitatia Vreau Bilet. Dragostea a plutit in aer, iar un tânăr și-a cerut iubita in casatorie...

Multimea de admiratori in extaz care a umplut Sala Palatului a fost martora unui show exceptional aseara. Chiar inainte de inceperea spectacolului, cantaretul spaniol s-a intalnit cu o parte din fanii sai de la care a primit si de aceasta data cadouri speciale.

Unul dintre lucrurile care ii va reaminti lui Alboran de concertul de la Bucuresti este un album foto cu imagini reprezentative din Romania.

Cantaretul s-a aratat interesat in mod special de Castelul Bran si le-a comunicat celor din staff ca la urmatoarea vizita in Romania vrea sa-l viziteze neaparat. Un CD cu muzica traditionala romaneasca daruit de “alboraniste” i-a starnit o incantare evidenta cantaretului, la fel si scrisorile de multumire primite de la fanii din Romania.

Show-ul cantaretului spaniol a ridicat in picioare publicul prezent aseara la Sala Palatului, iar la melodia “Gracias” toata lumea a ridicat foi albe pe care era scris mesajul de multumire pentru Pablo Alboran. Unul dintre spectatorii care a trait acest show cu o incantare evidenta a fost si Andra, care a primit biletele la concert cadou de la Catalin Maruta. “Sotul operator” a filmat reactia Andrei la una dintre piesele lui Pablo Alboran.

https://www.facebook.com/CatalinMarutaOficial?fref=ts 
Se pare ca la concetul lui Alboran la Bucuresti dragostea a plutit in aer, pentru ca imediat dupa ce s-a terminat spectacolul, un tanar a cerut-o de sotie pe iubita sa, care primise in dar bilete la acest spectacol.

“Multumesc, Bucuresti! Multumesc pentru toate cuvintele frumoase, pentru prezenta si scrisori. Multa dragoste!”, a transmis Pablo Alboran pe pagina sa de Facebook- https://www.facebook.com/PabloAlboranOficial?fref=ts

 

 


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: DIVERTISMENT