Ce fel de persoană este, în funcţie de palmele sale. Află-i secretele!

Monday, 24 February 2014, 10:43 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

In urma acestor studii, cercetatorii au concluzionat ca oamenii pot fi incadrati in patru tipologii in functie de forma palmelor lor.

Astfel, forma degetelor, a podului palmei si lungimea si dispunerea degetelor, dicteaza cele patru tipologii de oameni: Oameni cu palme de are, oameni cu palme de pamant, oameni cu palme de foc si oameni cu palme de apa.

Aceste denumiri sunt pur simbolice, pentru a evidentia diferenta dintre persoane, insa fiecare tipologie ascunde unele caracteristici de personalitate, dupa cum urmeaza.

Oamenii cu palme de foc

Oamenii cu palme de foc au degetele mai scurte decat lungimea podului palmei. Totodata, degetele sunt mai lare catre varf, fata de baza lor.

Oamenii cu palme de foc sunt de obicei persoane extroveritte, inteligente si care au o inclinatie mare sa fie lideri.

Acesti oameni sunt capabili sa gaseasca de multe ori rezolvari la probleme care pe multi ii pun in dificultate si reusesc sa iasa din unele dintre cele mai grele situatii.

Cu toate acestea, au perioade in care isi doresc sa nu faca absolut nimic si sa isi relaxeze mintea.

Oamenii cu palme de pamant

Oamenii cu palme de pamant au degetele aproape la fel de lungi ca podul palmei iar degetul mare este mai gros decat la ceilalti oameni.

Oamenii cu palme de pamant sunt persoane foarte realiste si conventionale. Le place calucrurile sa fie in ordine si le place sa isi traiasca viata dupa reguli. Sunt indragostiti de rutina si de aceea au inclinatii militare, de cele mai multe ori.

Cu toate acestea, oamenii cu palme de pamant nu au aproape deloc rabdare. Din aceasta cauza se trezesc de multe ori ca fac anumite greseli de-a dreptul puerile.

Vezi mai multe pe lyla.ro.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: DIVERTISMENT