Coronavirus - România: 479634 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Patru ZODII de femei care vor îmbătrâni cel mai frumos. E şi zodia ta printre ele?

Sunday, 19 November 2017, 15:16 Sursă: REALITATEA.NET

Berbec

Pe cât de agitat și încăpățânat este Berbecul în tinerețe, pe atât de blând va ajunge la bătrânețe. Femeia Berbec, în special, este nehotărâtă, rebelă în perioada de început a vieții, însă se va transforma într-o bătrânică jovială, calmă, pusă pe șotii, care va face orice pentru a-și bucura nepoții. Senectutea vine cu o serie de avantaje pentru această zodie, pentru că nu va deveni doar mai înțeleaptă, ci și mai dornică de a face cât mai multe lucruri: va pleca în croaziere în jurul lumii, își va ajuta copiii cât de mult va putea și va avea o viață liniștită alături de partener.

Rac

Reprezentanta zodiei Rac va trăi cu aceeași dezinvoltură anii bătrâneții, așa cum a făcut-o și în tinerețe. După vârsta de 40 de ani, nativa din Rac va ajunge să realizeze importanța unei diete sănătoase și a sportului. Va renunța la vicii, va face controale periodice la medic, va adopta un regim alimentar bogat în vitamine, unele dintre ele vor renunța la carne. La bătrânețe, femeile Rac devin foarte organizate și ajung să nu-și arate vârsta din buletin. Va stârni invidia prietenelor de aceeași vârstă, mai ales că nimeni nu ar ghici cât are ea, de fapt, în buletin.

Balanța

Cu o viață trăită fără excese, pasionate de lectură, călătorii, majoritatea Balanțelor ating vârsta de 100 de ani. Relaxarea și echilibrul pe care le-au adoptat pe tot parcursul tinereții și al vârstei a doua își vor pune amprenta asupra Balanței. Femeia Balanță are cele mai puține riduri din zodiac din cauza lipsei grijilor, iar singurele linii mai pronunțate vor fi cele din jurul gurii, datorită faptului că Balanța trece cu mult umor prin viață.

Vărsător

Ideile strălucite, forța creatoare și spiritul inovator care caracterizează Vărsătorul continuă să se manifeste chiar și când nativa acestei zodii a depășit vârsta celei de-a doua tinereți. La 70 de ani o vei găsi pe femeia Vărsător pictând pe verandă, inundată în lumina soarelui dimineții. Duce o viață activă, apropiată de natură, se bucură de roadele muncii ei în propria grădină. Reprezentanta acestei zodii își va procura singură hrana, din grădina de care a avut grijă în cea de-a doua parte a vieții. Cu toate acestea, nu se va izola de civilizație, ci dimpotrivă. Atrage foarte mulți prieteni tineri, paisonați ca și ea, de artă, care o vor ajuta să organizeze expoziții cu lucrările ei, fie că este vorba de pictură, goblen, sculptură…

sursa


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri