Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop zilnic 26 mai. Cele mai nefericite zodii

Tuesday, 26 May 2015, 04:49 Sursă: REALITATEA.NET

BERBEC

Berbecii nu au nici ei prea mult chef de glume azi, fiind cu nervii întinși la maximum din cauza unor probleme presante. Nativii acestei zodii ar face bine să nu își ia ego-ul prea în serios azi, excesele de mândrie urmând să le aducă doar nefericire.

TAUR

Taurii visează la vremuri mai bune, deși lucrurile nu merg deloc rău pentru ei în aceste zile. Afacerile le sunt profitabile, iar în viața sentimentală totul este aproape perfect. Nemulțumirile celor născuți sub acest semn al horoscopului sunt, însă, explicabile de firea ambițioasă a acestora.

GEMENI

Drumuri și aventuri, dar și multe probleme. Gemenii sunt expuși accidentelor și momentelor ghinioniste. Cum acestea nu pot fi evitate, tot ce pot să facă este să spere că nu vor fi afectați prea tare, însă nu este deloc o zi fastă pentru ei.

RAC

Racii trec printr-una dintre cele mai deprimante perioade ale anului. Nimic nu pare să îi mulțumească și sunt extrem de arțăgoși azi. Mai mult, iau și câteva decizii foarte pripite și greșite, iar spre seară intră în conflict cu cei dragi.

Horoscop zilnic 26 mai. Scorpionii încep vânătoarea

LEU

Au fel de fel de probleme la locul de muncă, însă, cu încredere și efort le rezolvă pe toate până la finalul zilei, astfel că, după orele de program, au timp și de câteva momente plăcute de relaxare alături de prieteni. Sunt vorbăreți și amuzanți.

FECIOARĂ

Fecioarele sunt plictisite, dar reușesc să facă față cu brio obligațiilor. Mai mult, acordă și timp familiei, dar și unor pasiuni mai vechi. Cu puțin noroc, până după-amiază, reușesc să iasă din starea de letargie și să își facă planuri solide în ceea ce privește vacanța de vară.

...............

Mari reduceri pe eMAG. Consultă întreaga ofertă AICI.

...............

BALANȚĂ

Balanțele își fac azi toate tabieturile. Nu sunt excluse vizite la saloanele de cosmetică sau un tur de forță prin magazine, în căutarea satisfacerii capriciilor. Cheltuielile vor fi semnificative azi, însă grijile nu se intersectează deloc azi cu procesul de gândire al celor născuți în această zodie.

SCORPION

Scorpionii intră în discuții în contradictoriu doar pentru a mai tăia din monotonia zilei. Chiar dacă nu o arată, sunt foarte bine dispuși. E o perioadă în care au multe speranțe și obiective, iar vânătoarea acestora le dă fiori de bucurie.

Horoscop zilnic 26 mai. Săgetătorii se perfecționează

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt foarte deciși să progreseze azi. Fie că e vorba de o abilitate pe care și-o perfecționează de ceva vreme sau de ceva complet nou, cei născuți sub acest semn al horoscopului transpiră mult și cu folos azi. La sfârșitul zilei, sunt mulțumiți și obosiți.

CAPRICORN

Capricornii au o zi proastă de dimineața și până seara. Se enervează ușor și nu se străduiesc deloc să își schimbe starea de spirit. Ba mai mult, se simt presați din toate părțile și pot avea răbufniri zgomotoase, de lungă durată.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt foarte nehotărâți și nu reușesc să ia nici cele mai simple decizii azi. Par să aștepte momentul potrivit pentru a acționa, însă acesta nu vine deloc azi. Singurele momente în care sunt cu adevărat activi și atenți sunt acelea care implică persoana iubită.

PEȘTI

Peștii au tendința să amâne azi toate lucrurile mici pe care le consideră inutile. Nevoia lor de armonie și pace este la loc de cinste și nimic nu pare să o detroneze. În ciuda acestei dispoziții pro-relaxare, nativii acestei zodii sunt extrem de agitați azi.


Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri