Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Horoscop, 1 martie. Săgetătorii au o zi plină de emoţii

Tuesday, 28 February 2017, 19:41 Sursă: REALITATEA.NET

BERBEC
Stați foarte bine din punct de vedere financiar și va permiteți un mic răsfăț. Cineva din familie însă nu o să vadă cu ochi buni această achiziție.

TAUR
Este o zi perfectă pentru schimbările ce țin de afaceri, dar nu va fi un drum prea simplu. O să purtați discuții serioase cu oameni cu funcții importante.

GEMENI
Va lăudați cu reușitele voastre și chiar aveți cu ce, pentru că în ultima vreme ați avut parte de realizări destul de mari. Este o zi foarte bună.

RAC
Cu cât aveți parte de mai multă activitate fizică cu atât considerați că începeți să va simțiți mai bine. Va gândiți serios să începeți și o dietă că să va mențineți în formă.

LEU
Astăzi au loc multe activități care va fac să străluciți și să zâmbiți încontinuu. Sunteți foarte fericiți și mulțumiți de proiectul care a ajuns la final.

FECIOARĂ
V-ați pus mari speranțe într-o activitate și vreți să o faceți că la carte. Nu acceptați în echipa voastă pe nimeni care ar putea să va tragă înapoi, chiar dacă riscați că cineva să se supere pe voi.

BALANȚA
Depuneți mult efort pentru a va asigura că seara nu o veți avea ocupată din cauza locului de muncă. Primiți musafiri sau, din contră, mergeți voi în vizită la cineva.

SCORPION
O mulțime de prieteni își doresc să vă vadă și încearcă să va facă să programați câteva întâlniri. Din păcate, nu o să aveți timp pentru toți, iar unii dintre ei se vor simți neglijați.

SĂGETĂTOR
Sunteți emoționați pentru că urmează să participați la o ședință în cadrul căreia aflați dacă muncă din ultimele luni a fost în zadar sau nu. Rezultatul va fi mult mai bun decât va așteptați.

CAPRICORN
Este o zi bună pentru a va ocupa de partea financiară. Plătiți facturile, ratele și tot ce mai aveți. Abia apoi va puteți orienta către alte cumpărături.

VĂRSĂTOR
Sunteți persoane foarte sincere, iar lucrul acesta s-ar putea să va pună în dezavantaj, pentru că va deschideți sufletul în față cui nu trebuie. Mare atenție în cine aveți încredere.

PEȘTI
Veți fi foarte activi astăzi și o să rezolvați o mulțime de lucruri încă de la primele ore. La amiază o să aveți parte de o mare satisfacție.

sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri