Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

De ce nu te mai iubește un bărbat în funcție de zodie

Friday, 17 November 2017, 09:34 Sursă: REALITATEA.NET

Iată de ce nu te mai iubește în funcție de zodie!

Berbec

Dacă ai tendința de a fi cu ochii pe partenerul tău, atunci fii sigură că își va pierde rapid interesul față de tine. Bărbatului Berbec îi plac provocările și preferă să domine atunci când se află într-o relație. Cu toate acestea, încetează să mai fii de acord cu absolut tot ce spune și să faci ce îți cere. Dacă îl mai și refuzi din când în când, îl va face să lupte pentru tine!

Taur

Asigură-te că cel de lângă tine știe de la bun început intențiile pe care le ai. Nu are rost să apelezi la jocuri care să îl testeze pe partenerul tău, mai ales că știi deja ce vrei de la el. Unui bărbat născut în zodia Taur nu îi place să se joace și nici nu are timp pentru femeile care tratează relația ca pe ceva neserios. El știe foarte bine ce vrea de la viață și de la o relație, așa că nu se amestecă în distracții lipsite de importanță. Dacă va observa că nu ești la fel ca el și nu rezonezi cu țelurile lui, va pleca fără să se uite în urmă.

Gemeni

Bărbatul Gemeni își va pierde foarte repede interesul pentru femeia de lângă el. Acesta e foarte atent la detalii, așa că până și cel mai mic lucru pe care îl observă la tine poate rupe legătura dintre voi și poate risipi atracția. Ceea ce ar putea să îți asigure locul în inima lui este ca tu să fii tot timpul preocupată de imaginea ta. Geamănul vrea ca femeia de lângă el să fie prezentabilă în orice moment.

Mai multe pe Divahair.ro.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri