Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cele mai geloase zodii

Tuesday, 16 August 2016, 20:08 Sursă: REALITATEA.NET

Iata care sunt cele mai geloase zodii si cele predispuse la gelozie. Cu note pe o scara de la 1 la 10.

Berbec. Spirit pasional care traieste aventuri dupa aventuri Berbecii sunt foarte sensibili cand sunt mintit sau inselati. Este gelos, iar gelozia lui se manifesta prin iesiri necontrolate, irationale, agresive.
Nota: 5

Taur. Este una din cele mai geloase zodii. Are o puternica latura posesiva pe care nu o poate gestinona niciodata constient si care il domina. Sunt suspiciosi, nu uita si nu pot ierta infidelitatea. Este foarte fidel si pentru asta, in replica extrem de gelos.
Nota: 2

 

Gemeni. Acesti nativi nu sunt gelosi decat in situatii extreme, cand lucrurile devin evidente sau cand este pus in fata unui fapt implinit. Sunt printre cei mai toleranti, dar sufera profund. Nativul isi da seama ca este inselat, dar reactioneaza doar atunci cand nu mai poate suporta, de cele mai multe ori plecand si uitand.
Nota: 8

Rac. Acest semn astral are nevoie de sentimente intense si mereu marturiste si dovedite. Foarte posesiv un Rac inselat nu mai poate fi induplecat.
Nota: 2

Leu. Despre Leu, barbat sau femeie, se spune ca este o pisica geloasa pentru ca are nevoie de loialitate ca de aer, iar in schimbul fidelitatii ofera aproape tot. Este un idealist si un visator.
Nota: 6

Fecioara. Nativii din Fecioara sufera din gelozie, desi deseori este doar in mintea lor. Nu se exterizeaza si isi fac un titlu de glorie din propria lor fidelitate. Sunt destul de posesive si suferea in tacere, de cele mai multe ori fara motiv.
Nota: 6

Mai multe pe femeia.ro. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri