Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Adevărul gol-goluț despre zodii

Tuesday, 14 November 2017, 11:35 Sursă: REALITATEA.NET

Fie că recunosc, fie că nu, nativii celor 12 semne zodiacale au avut întotdeauna ceva de ascuns. În timp ce unii se rușinează cu defectele lor, alții ar face orice ca nimeni să nu afle cea mai rea latură a lor. Noi le-am aflat și le vom descrie mai jos. 

Berbec

Este cel mai egoist nativ dintre toate semnele zodiacale. Potrivit lui, el este întotdeauna pe locul 1, indiferent de adversar. Are un orgoliu atât de mare, încât nici atunci când greșește nu e în stare să recunoască. Acest lucru nu îi va aduce întotdeauna succes, așa că ar trebui să mai lase capul plecat.

Taur

Dacă nativul Berbec este egoist, nativul Taur este cel mai încăpățânat dintre toate zodiile. Dacă își pune ceva în minte, va face orice să îl ducă la bun sfârșit. Uneori, e în stare să rupă prietenii de durată și să își trădeze până și cei mai apropiați prieteni pentru a-și atinge scopul, lucru care nu îi plasează în categoria celor mai de încredere.

Gemeni

Deși nu va recunoaște niciodată, nativul Gemeni este bârfitorul zodiacului. Îi place să știe tot despre toți și să îi vorbească pe la spate cu nonșalanță. E mereu preocupat de ce se întâmplă în jurul său și nu își dorește să îl întreacă nimeni. Are o invidie uriașă și e capabil de multe fapte murdare.

Rac

Dacă nu ar fi cineva alături de el, nativul Rac ar fi la pământ din pricina moralului său. Este o persoană slabă, care nu e în stare să lupte și vrea să ascundă această slăbiciune cu orice preț. Nu suportă să fie sensibil și caută întotdeauna să afișeze o altă imagine decât cea reală. Dar...numai el știe ce e în mintea sa.

Descoperă ce au de ascuns celelalte zodii pe clickpentrufemei.ro.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri