Un român s-a trezit cu 27.000 de euro în cont. Ce s-a întâmplat apoi

Tuesday, 14 January 2020, 19:19 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Un bărbat din Iaşi s-a trezit cu 131.000 de lei, aproximativ 27.000 de euro, în cont şi nimeni nu îi poate lua banii.

Firma de salubritate Salubris din Iaşi a virat din greşeală suma în contul unei persoane fizice. Omul a scos imediat banii, astfel că suma nu mai poate fi recuperată.

Firma din Iaşi a dat în judecată băncile ING si BRD pentru că au autorizat tranzacţia fără a verifica dacă suma de 131.000 de lei merge în contul unei alte firme, aşa cum ar fi trebuit, sau în contul unei persoane fizice. Mai mult, firma pagubită a încercat să recupereze în instanţa suma de la cele două bănci, scrie Mediafax.

Judecătoria şi Tribunalul Iaşi au dat dreptate băncilor în această speţă. Decizia a fost atacată cu recurs, iar în perioada imediat următoare Curtea de Apel Iaşi va da decizia finală.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-16 07:47:20
Marian

Daca era cinstit nu lua banii .anunță banca de greșeală .instanța ar trebui sa îl oblige sa de-a banii înapoi plus munca in folosul comunității.d aia nu merge Romania

2020-01-16 08:14:09
Luciano

Marian are dreptate dar vedeti d-voastra omul crede ca a dat lovitura vietii lui,lucram castigam bani si parca tot nu avem parte de ei.Dar sa vina asa "din cer" ...sa sti ce sa intamplat si sa ramai indiferent e dureros.Poate suma aceasta reprezinta plata angajatilor de la SC.Salubris pe luna respectiva asa ca vedeti d-voastra nu pot sa tin cu d-ul care a avut alimentat contul din greseala.Numai bine!

Alte articole din: Ultimele Stiri