Coronavirus - România: 32948 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum arată Mercedesul AMG al lui George Harrison, de la Beatles, care va fi vândut la licitaţie

Wednesday, 21 February 2018, 18:52 Sursă: REALITATEA.NET

Fostul membru The Beatles a modificat maşina Mercedes 500 SEL AMG potrivit dorinţelor sale, adăugându-i inclusiv un telefon de maşină. Cântăreţul a cumpărat automobilul în mai 1984 în apropierea locuinţei sale din Henley-on-Thames, Oxfordshire, conform Agerpres.

Spoilere, volan din piele şi un finisaj negru cromat au fost de asemenea adăugate maşinii, îmbunătăţiri care l-au costat pe Harrison 85.000 de lire sterline.

Investiţia a meritat totuşi din moment ce maşina şi-a făcut apariţia în videoclipul ''Real Love'' din 1995 al trupei Beatles.

Harrison a parcurs 30.000 de mile la bordul Mercedes-ului în cei 16 ani cât a fost în posesia sa, înainte să-l vândă unui prieten în august 2000. Casa de licitaţii Omega Auctions va pune automobilul în vânzare în oraşul Newton-Le-Willow, din Merseyside, la 24 martie. Maşina va fi însoţită de o mulţime de certificate tehnice, un document cu kilometrajul înregistrat anual din 1996 precum şi cartea de service originală.

''George a iubit şi a preţuit această maşină timp de 16 ani'', a declarat supervizorul licitaţiei, Paul Fairweather.

''Este o maşină frumoasă, un autoturism clasic în adevăratul sens al cuvântului, gata să fie condusă'', a adăugat acesta.

Anul trecut, un Porsche negru 928, ediţie limitată, care i-a aparţinut lui Harrison, s-a vândut pentru 37.000 de lire sterline.

Cum arată Mercedesul AMG, în Galeria Foto.


Citeste totul despre:


Alte articole din: AUTO MOTO
Alte articole din: AUTO MOTO