Viorica Dăncilă, dialog cu jurnalista Realitatea PLUS: "Nu vă este teamă că veți putea fi șantajată de Serviciile Secrete?"

Thursday, 21 November 2019, 19:06, Sursă: Realitatea.NET

Viorica Dăncilă, candidata PSD pentru alegerile prezidențiale din 24 noiembrie, a avut un dialog cu Realitatea PLUS la conferința de presă, dialog stopat la intervenția purtătorului de cuvânt al PSD.

Adaugă părerea ta

"Avand in vedere retorica liderilor PSD privind implicarea Serviciilor Secrete in politica, presa si in Justitie, nu va este teama ca veti putea fi santajata de Serviciile Secrete, daca veti renunta la imunitatea prezidentiala?" a fost întrebarea reporterului Realitatea PLUS, Mădălina Mihalache.

Replica Vioricăi Dăncilă a venit imediat: "Nu imi este teama. Unui om cinstit nu are de ce sa ii fie teama. Am vazut acum ca au incercat tot felul de lucruri, plangeri pe la DNA, nu imi este teama, pentru ca nu am motive care sa imi provoace teama. Spre deosebire de Klaus Iohannis, care a promis acum 5 ani ca va renunta la imunitate dupa ce va prelua functia de presedinte si nu a facut-o, eu o voi face".

Jurnalista Realitatea a insistat, "Deci dumneavoastra nu credeti in existenta statului paralel, care a lucrat in tara noastra...", moment in care Dăncilă a intervenit: "Stati putin, ce legatura are cu imunitatea? Eu am vazut abuzuri pe care nu le poate contesta nimeni, s-a discutat foarte mult si eu ca presedinte voi lua atitudine cand vor exista astfel de comportamente si abuzuri impotriva cetatenilor romani".

Reporterul Realitatea a continuat, "V-am intrebat daca ati fost dumneavoastra pusa de cineva din conducerea partidului...", dar deputatul Valeriu Steriu, purtătorul de cuvânt al PSD, a întrerupt dialogul, motivând că "nu facem interviuri aici, stiu ca la Cotroceni se pun una, maximum doua intrebari. Suntem mult mai liberi, mai democrati, dar exclusivitatile acestea tineti-le pentru interviurile facute oficial".

Comentarii Existente
2019-11-21 20:21:03
Proasta proastelor

Suma catetelor este egala cu ipotenuza la patrat? Da poate capul tau e patrat Si este...dar fii atenta Ipotenuza la patrat....este egala cu suma PATRATELOR Catetelor Hai sictir fa doamna inginer

2019-11-21 20:46:33
Dinca Vasile

Jurnalistii de la realitatea minus, sunt cei mai destepti din toate televiziunile!!!

2019-11-22 02:49:36
Mircea

Se pare ca Statul Paralel ramane numai la Realitatea....

Alte articole din: POLITICĂ