Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

UPDATE VIDEO. Accident grav pe brațul Sulina, un bărbat căzut în apă, găsit mort

Monday, 11 May 2020, 13:33 Sursă: Realitatea.net

Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, era conducătorul ambarcaţiunii şi în momentul răsturnării barcii a fost prins în cabină. În prezent încă nu se ştie dacă bărbatul s-a înecat sau dacă în urma accidentului, acesta şi-a pierdut viaţa în urma loviturilor, sau a altor cauze. În urma necropsiei, medicii legişti vor stabili exact cauzele decesului, potrivit ISU Tulcea.

STIREA INITALĂ: În jurul orei 11:20, prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112 a fost anunțată prezența unei ambarcațiuni răsturnate la intrarea pe canalul navigabil Sulina.

Doi pompieri din cadrul Detașamentului de pompieri Tulcea s-au deplasat cu o ambarcațiune rapidă de căutare salvare la locul producerii evenimentului.

"Din primele informații, în ambarcațiune s-ar fi aflat 10 persoane, iar 9 dintre ele s-au autosalvat", precizează Biroul de presă al ISU Delta Tulcea.

"Barca plecase de la Tulcea și avea agățată, la trenă, o vivieră (ambarcațiune nepuntată) plină cu nisip. Oameni aveau în barcă și alte material  de construcție și se îndreptau spre Crișan, pentru a repara o casă. Din cauza încărcăturii și a valurilor mari, se pare că viviera a intrat în balans și s-a scufundat. Este foarte posibil ca aceasta să fie cauza accidentului, pentru că după ce viviera s-a dus la fund, fiind legată de prima barcă cu o funie", potrivit tulceanoastra.ro


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL