Coronavirus - România: 688270 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ultima fotografie cu trupa Viola Beach, înainte ca cei 4 tineri să cadă în prăpastie

Monday, 15 February 2016, 10:44 Sursă: REALITATEA.NET

Ultima fotografie cu cei patru tineri muzicieni din Viola Beach este emoţionantă: sunt veseli, au pahare de băutură în mână, se uită la ceva cu mare interes. Poza a fost făcută în Suedia, cu puţin înainte să plece în călătoria fatidică.

Toţi cei 4 componenţi ai trupei Viola Beach au pierit după ce maşina cu care se deplasau într-un turneu s-a prăbuşit într-un canal în Suedia.

Membrii grupului britanic de indie-rock Viola Beach și managerul lor au murit în Suedia într-un accident cumplit, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat de pe un pod de la o înălțime de aproximativ 20 de metri.

Accidentul a avut loc pe autostrada E4 în zona localității Sodertalje, la sud de Stockholm. Mașina în care se aflau cei de la Viola Beach a părăsit carosabilul înainta ca podul mobil să fie coborât complet. Din primele date ale anchetei barierele și semnalele luminoase de semnalizare funcționau corect, precizat purtătoarea de cuvânt a poliției suedeze.

Unul din șoferii care așteptau la barieră, Jonny Alexandersson, a declarat pentru cotidianul Aftonbladet că o mașină ce rula cu o viteză de cel puțin 70-80 de km pe oră a apărut în dreptul coloanei de mașini și apoi a dispărut foarte repede. Un inspector al poliției suedeze a declarat, conform The Guardian, că mașina a trecut prin barierele care erau încă coborâte și a plonjat direct în canalul respectiv. Corpurile bărbaților au fost recuperate cu ajutorul scafandrilor.

Membrii grupului Viola Beach, solistul Kris Leonard, chitaristul River Reeves, basistul Tomas Lowe și toboșarul Jack Dakin, care participau la primul lor turneu în exteriorul Marii Britanii, erau născuți între anii 1983 și 1996. Managerul grupului era Craig Tarry.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL