Țiriac ceartă Guvernul: ”Ori ne ia toată lumea de proşti, ori luăm noi proştii să-i dăm afară”

Sunday, 15 December 2019, 10:12 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Ion Țiriac a explodat la adresa Guvernului și a Companiei Naționale de Investiții. Țiriac spune că a fost la Guvern de vreo zece ori și are senzația că birocrația blochează orice șansă de dezvoltare în sport, asta în ciuda faptului că, surpriză, banii nu sunt o problemă.

În plus, Țiriac mai spune că în contractul legat de calea ferată care să lege Aeroportul Otopeni de București mai este stipulat și faptul că lucrarea ar fi gata abia la 1 septembrie 2020.

”Dacă mă compar cu Budapesta, 23, Sofia, 7-8, noi nu avem un patinoar, am pus eu aici. Bine că nu trebuie mutat, dărâmat. Se fac nişte protecţii pentru marea cale ferată, este un contract care o să fie gata la 1 septembrie 2020.

Avocaţii constructorului sau ai Guvernului au menţionat că dacă nu se face calea ferată nu se mai joacă Campionatul European. Avem 3 meciuri, sper ca România să se califice, dar turneul final nu este în iunie? Despre ce vorbim? Ori ne ia toată lumea de proşti, ori luăm noi proştii să-i dăm afară”, a spus Ion Țiriac, conform Digi 24.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-15 10:58:32
borfasi

Tiriac a fost mereu un adept psd pentruca se aseamana cu ei.

2019-12-15 14:23:41
Paine si circ in Romanica

...adept PSD?!? Pana mai ieri stergea cu Cuc pe jos de nu mai stia ala ce sa zica!!! Cu Dancila identic, emisiuni intregi la TV si zeci de articole in media.... Confunzi grav personajele, Tiriac nu e din filmul asta cu PSD etc. Trebuia sa nu-i faca "prosti" pe alde Orban, le zicea pe nume Bufoni dar nu s-a putut abtine in fata evidentei. Asta e, iar cand vorbeste Tiriac, scrie si presa straina mereu, e eveniment, Bufonii devin vedete, iar Santa Klaus se zgarie pe moaca lui comerciala ca nu poate sa-l puna pe ala cu casele lui de la Miami presedinte la Federatia de Tenis. Ghinion!

Alte articole din: Ultimele Stiri