Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Scandalul Riseproject în USR. Coldea ar vrea să-i redea lui Nicușor Dan partidul. Reacția lui Dan

Friday, 18 October 2019, 11:05 Sursă: REALITATEA.NET

Surse Ziuanews informează că miercuri ar fi avut loc o întâlnire, numită strategică, între Nicușor Dan și Florian Coldea, găzduită de un apropiat al celor doi, omul de afaceri Petre Badea!

În contextul dezastrului implicat de dezvăluirile despre Dan Barna din Riseproject, generalul Coldea își reorientează sprijinul către Nicușor Dan, căruia i a promis atât sprijin pentru (re)preluarea USR de la Barna, cât și pentru candidatura la Primaria Bucuresti, unde Dan are șanse reale!

Florian Coldea este considerat artizanul USR, cel care a construit aceasta structura politica a statului paralel, cu scopul de a redobândi puterea politica dupa ce fostul prim adjunct al SRI a fost exclus din "campul tactic". Sa mai spunem ca Petre Badea, actionar principal la Aedificia Carpati, cel care a gazduit intalnirea, este unul dintre cei mai vechi apropiati din business ai lui Florian Coldea, scrie Ziuanews.ro.

Nicușor Dan neagă informația

”Pentru a pune capat oricaror speculatii. Nu am avut nici ieri nici altadata vreo intalnire cu Florian Coldea. Singura interactiune pe care am avut-o vreodata cu Florian Coldea a fost la o receptie la Ambasada Frantei, in 2016, el iesea eu intram, am dat mana si ne-am spus "Buna ziua"”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL