Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Scandal între Băsescu și Tăriceanu: ALDE nu vrea PMP la guvernare

Sunday, 20 October 2019, 18:36 Sursă: REALITATEA.NET

Totul a pornit de la faptul că Tăriceanu a condiționat susținreea Guvernului Obran de către ALDE de aducerea PMP la guvernare. Condiția șefului ALDE l-a enervat pe Băsescu, care i-a răspuns într-o postare pe Facebook.

Mânat de ură şi aroganţă „marele campion” al trădărilor, Tăriceanu, proaspăt văruit în opozant vrea eliminarea PMP din orice variantă de participare la guvernare, ca şi cum PMP ar fi fost până acum servitor prin curtea PSD şi nu ALDE cu uşierul şef Tăriceanu, își începe Traian Băsescu comentariul.

În discuțiile cu Ludovic Orban, Călin Popescu Tăriceanu a cerut ca PMP să nu intre la Guvernare.

”Am înțeles că cei de la PMP ar fi dorit să intre la guvernare și am spus că nu mi se pare normal ca, după 30 de ani, să avem turnătorii securității, personalizați de domnul Petrov”, spus Tăriceanu.

Pentru această declarație, Traian Băsescu i-a reamintit lui Tăriceanu despre suspiciunile care planează asupra sa. ”Eu sunt acuzat de CNSAS şi am un proces civil care va fi judecat în final la ICCJ (am pierdut la Curtea de Apel şi fac recurs). Tăriceanu este acuzat de DNA pentru fraude şi nu va fi judecat de nimeni. Eu m-am prezentat în faţa judecătorilor fără nici un fel de amânare .
Tăriceanu, „adevărat bărbat”, s-a ascuns în spatele majorităţii PSD din Senat care prin vot a respins începerea urmăririi penale”, a mai scris Băsescu, care, în final, a fost și ironic cu Tăriceanu. ”Acolo, la intrare, se află o tavă cu ciolane pentru potăi de pripas. Ia-ţi şi tu unul. Iar dacă la plecare ieşi tot pe uşa din spate, mai ia unul că nu le numără nimeni, a conchis Băsescu.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL