Pistolul dispărut la protestele din 10 august a fost găsit, după 10 zile

Monday, 20 August 2018, 19:26 Sursă: REALITATEA.NET

Pistolul care i-a fost sustras jandarmeriție agresate la protestele din 10 august a fost găsit, potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, citat de Realitatea TV. Inițial, comunicatul poliției n-a precizat unde a fost găsită arma, însă un nou al Parchetului precizează că arma a fost recuperată pe raza judeţului Ilfov, iar poliția a precizat că este vorba de localitatea Petrechioaia.

Adaugă părerea ta

Potrivit Realitatea TV, arma ar fi fost găsită chiar acasă de la bărbatul arestat în urmă cu o săptămână exact pentru că ar fi sustras arma femeii jandarm.

El este acuzat este acuzat de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, în forma sustragerii unei arme şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„În urma actelor de urmărire penală continue desfăşurate de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, a fost recuperat pe raza judeţului Ilfov, în urmă cu puţin timp, pistolul sustras în timpul evenimentelor violente ce au avut loc în ziua de 10.08.2018, cu ocazia manifestaţiei din Piaţa Victoriei, Bucureşti", a anunţat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

 

Alte articole din: Ultimele Stiri