Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Minor răpit de lângă tatăl său ”a intrat în pământ” Alerta de răpire a fost dată cu 8 ore întârziere

Wednesday, 31 July 2019, 17:17 Sursă: REALITATEA.NET

Băiatul a fost răpit în trafic, după ce doi indivizi i-au distras atenția șoferului: unul dintre ei se plimba pe trecerea din pietoni, în timp ce celălalt l-a extras din autoturism.

Deși autoritățile au fost sesizate imediat, alarma de răpire a fost dată după aproape 8 ore.

„Teoretic, sunt șanse ca fiul meu să fie găsit dar, practic, aceste șanse sunt zero”, spunea și tatăl lui Mădălin, care are custodia copilului.

Minorul a fost dat în consemn la frontieră, fotografia împreună cu descrierea sa pot fi văzute și acum pe site-ul IGPR, secțiunea “Persoane urmărite”.

Ancheta polițiștilor bate pasul pe loc, în condițiile în care mama acestuia, Lia, cum îi spun apropiații, a recunoscut, în direct la o emisiune TV, că a orchestrat întreaga poveste. Mai mult, femeia a dezvăluit că răpitorii sunt, de fapt, rudele ei și totul a fost pus la cale cu ajutorul minorului. Asta chiar dacă tatăl lui, Giani Tibuleac, spunea că nu a fost posibil acest lucru.

Cititi continuarea pe https://realitateadevaslui.net/index.php/2019/07/31/minorul-rapit-de-langa-tatal-sau-a-intrat-in-pamant-alerta-de-rapire-a-fost-data-cu-8-ore-intarziere/


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL