Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ion Cristoiu, la Realitatea TV: "Tăriceanu nu candidează, dar există o propunere, Mircea Diaconu"

Saturday, 24 August 2019, 17:17 Sursă: REALITATEA.NET

Ion Cristoiu a mai spus că Tăriceanu nu va mai candida pentru președinție, dar există o altă propunere, în persoana actorului Mircea Diaconu, a informat Realitatea TV.

Citește și: Viorica Dăncilă vorbea la Congresul PSD, iar cineva era "ocupat" :) VIDEO exclusiv realitatea.net

"Multi delegați m-au oprit si m-au intrebat dacă au șanse, e pentru prima data când văd la PSD o asemenea intrebare, deci PSD-ul lui Viorica Dancila pleaca la drum cu un uriaș handicap: ideea ca nu are șanse.

Dacă se întoarce la electoratul traditional pe care l-a cultivat Liviu Dragnea, are șanse să intre in turul doi. În sală, când a vorbit despre președintele care se duce la Bruxelles si nu ne reprezintă, sala a vibrat, PSD-ul este in continuare din 1990 același, sigur ca Dragnea exagera pe temele acestea nationaliste.

Nu poti sa faci campanie electorala fara sa-i pronunti numele lui Iohannis, ei nu au zis nimic de Iohannis, trebuie sa faci electoratul sa te voteze dand un vot impotriva lui Klaus Iohannis.

Domnul Teodorovici a vorbit despre el, credeam ca despre Viorica Dancila. Doamna Dancila si ea a citit, dincolo, la PNL, macar au fost cativa care au tinut discursul, dar este clar ca nu au reușit să mobilizeze sala.

Din acest moment, domnul Tariceanu este OUT, cred ca nu va mai candida, dar ramane la guvernare si face o alianta cu PRO Romania, nu candideaza el, ci am inteles că Mircea Diaconu", a explicat Cristoiu la Realitatea TV.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL