Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ioan Mircea Pașcu: ”România va avea un comisar pentru portofoliul de ”apărare comună europeană””

Sunday, 25 August 2019, 23:56 Sursă: REALITATEA.NET

Ioan Mircea Pașcu, un politician cu vechime în PSD și cu experiență în Parlamentul European, a declarat, în exclusivitate la Realitatea TV, în emisiunea moderată de Octavian Hoandră, că portofoliul comisarului UE pentru România e cel de apărare comună europeană.

”Din informațiile mele, nu pot să spun dacă lucrurile sunt reale, statele au primit deja portofoliile. Pot să vă spun că se pare că e vorba de domeniul Apărării. Apărării Uniunii Europene. E vorba de un post nou de comisar care urmează să se creeze pe baza faptului că s-a votat în Parlament în ultima sesiune din Parlamentul trecut fondul european de dezvoltare care trebuie administrat și asta ar însemna o poziție extrem de importantă. Asta, se pare, a fost oferită României și noi ar trebui să dăm un răspuns.

Dacă sunt și alte socoteli la mijloc, o să vedem ce se întâmplă cu această ofertă. Sperăm că această ofertă nu va fi sacrificată pentru interese mai mult sau mai puțin mărunte”, a declarat Ioan Mircea Pașcu, în exclusivitate pentru Realitatea TV.

Cozmin Gușă, despre portofoliul de comisar european: ”Ne trebuie un profesionist al Apărării”


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL