Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Iadul prin care a trecut românca sechestrată și torturată timp de 10 ani în Italia

Friday, 24 November 2017, 09:57 Sursă: REALITATEA.NET

Iadul Cristinei a început la Lamezia-Terme, un orăşel calabrez infestat de Mafie, unde funcţionarii de la primărie au fost concediaţi tocmai din cauza legăturilor cu interlopii.

Tănăra plecase să îngrijească o femeie bolnavă. După moartea ei, soţul acesteia a forţat-o pe româncă să rămână cu el. Din această legătură au apărut şi doi copii.

„Nu există o legătură la electricitate, ei stăteau în beznă. Ușa era închisă cu cheia și cu un lanț cu lacăt, iar femeia era într-un colț, acoperită cu o pătură în interiorul căreia am găsit-o mai apoi pe fetița de trei ani care dormea. În interior, era un colț în care se aflau cartoane și o pătură pe care dormeau toți. Despre spălat, sunt niște sticle, pentru că aici nu ajunge apă curentă, iar bărbatul aducea apa de la un izvor și o încălzea mai apoi pe un aragaz pentru camping, pentru a se spăla sau a face mâncare. Are semne evidente pe tot corpul. Cel mai urât dintre ele este chiar acesta din cap. Chiar ea a spus că rana a fost cusută de bărbat, pentru că îi interzicea inclusiv consultația medicală. Nu a dus-o niciodată la un ginecolog, nici măcar în perioada sarcinii și nici pe copii nu i-a dus niciodată la un medic sau la spital”, a spus Pietro Tribuzio, căpitan de poliţie, la TG24.

„Aceşti copii au venit pe lume acolo, în condiţiile acelea. Iar ea a fost bătută, a avut răni cusute cu nailon, aţă pentru pescuit”, a spus Silvia Dumitrache, Asociaţia Femeilor Române din Italia.

În acest timp, acasă, la Cerchezu, judeţul Constanţa, familia Cristinei nu mai ştia nimic despre fată.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL