Coronavirus - România: 108690 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop marți, 25 iunie. O zi absolut spectaculoasă. Îți schimbă viața!

Monday, 24 June 2019, 18:51 Sursă: REALITATEA.NET

BERBEC
Prioritățile voastre sunt diferite față de cele ale apropiaților și este posibil să intrați în câteva discuții contradictorii, dacă nu îndreptați dialogul către un subiect de interes comun.

TAUR
Dacă până acum erați convinși că știți ceea ce vreți de la viață, astăzi se întâmplă ceva ce vă face să vă răzgândiți și să analizați mult mai atent proiectele pentru viitor.

GEMENI
Sunteți în criză de timp, însă nu trebuie să exagerați pentru că „graba strică treaba”. În loc să încercați să demonstrați că voi puteți face orice, mai bine căutați sprijin într-un coleg sau prieten.

RAC
Aveți ocazia să faceți o schimbare în bine așa că nu ratați momentul. Trebuie să fiți foarte atenți și să primiți ce vi se propune.

LEU
Nu mai aveți răbdare până veți primi un rezultat. Poate fi vorba despre nota de la un examen, sau despre analize medicale. Veștile pe care le veți primi sunt bune, așa că stați liniștiți.

FECIOARĂ
Vă simțiți foarte bine, pentru că ați făcut un gest caritabil și sunteți mândri de voi. Ați renunțat la ceva ce vă plăcea, pentru că o persoană are mai multă nevoie de lucrul respectiv.

BALANȚĂ
Aveți o sclipire de moment ce vă face salvatorul grupului de prieteni. Aceștia se aflau într-un impas de mai multă vreme.

SCORPION
Aveți un simț ascuțit atunci când vine vorba să îi depistați pe cei care încearcă să vă păcălească. Totuși, nu este cazul să îi suspectați pe toți. Unii oameni chiar au intenții bune.

SĂGETĂTOR
Nu vă grăbiți atunci când vine vorba despre o decizie ce vă poate afecta viitorul. Faceți un pas notabil doar atunci când simțiți că este cazul și nu pentru că se pune presiune pe voi.

CAPRICORN
Pe plan financiar începe să vă zâmbească norocul. Puteți câștiga o sumă frumoasă, dacă vă hotărâți să colaborați într-o afacere.

VĂRSĂTOR
O schimbare importantă în carieră bate la ușă. Este bine să fiți atenți pentru că astfel de șanse se ivesc doar o dată în viață.

PEȘTI
Sunt șanse mari să plecați din oraș, însă nu în interes de job, ci pentru distracție. Compania va fi una extrem de plăcută.

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL