Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Florin Roman: ”Șefa TAROM, executată și șantajată de Cuc noaptea ca hoții”

Friday, 18 October 2019, 16:37 Sursă: REALITATEA.NET

"Mandatul șefei TAROM, unul pe 4 luni, expira la finele lunii octombrie. Cu o săptămâna înainte de moțiune, ministrul Cuc a mandatat reprezentantul ministerului in AGA sa prelungească pana la finele anului, cu încă doua luni, mandatul șefei de la TAROM. Adică era totul ok din punct de vedere profesional.

Ministrul Cuc a intensificat apoi presiunile pentru ca aeronavele TAROM sa nu transporte parlamentarii in ziua moțiunii. Momentul a fost bine ales întrucât se știau nominal toți parlamentarii care au rezervat bilete. Se știa exact cati parlamentari pot fi blocati sa ajungă la moțiune, dacă avioanele nu zboară. Totul a fost premeditat de Cuc. Deși era convocată o ședința de CA pentru data de 17 octombrie, in data de 15 octombrie, “noaptea ca hotii”, ministrul Cuc a dispus decapitarea șefei TAROM pe motive absolut puerile.

Ședința extraordinara a fost convocată in aceiași zi cu decapitarea șefei TAROM. Un alt motiv care ar trebui sa între in atenția DNA este faptul ca sefa TAROM nu mai trebuia sa fie acolo, pentru ca pe ordinea de zi figura și punctul cu achiziția unii noi aeronave", a declarat Florin Roman.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL