Coronavirus - România: 5202 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Florin Cîțu critică PSD: Au dat jos un Guvern și nu vor să facă cvorum. Trebuie să vină să facă ceva!

Wednesday, 19 February 2020, 20:37 Sursă: Realitatea.NET

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu i-a criticat, miercuri seară, pe social-democrați pentru decizia de a nu participa, luni, la votul de învestitură pentru Guvernul Orban2.  Florin Cîțu consideră că PSD ”trebuie să vină să facă ceva”, dar și că fuge de responsabilitate.

”Au dat jos un Guvern și nu vor să facă cvorum. Trebuie să vină să facă ceva! Nu să dai jos un Guvern și apoi să spui că nu votezi. Fug de responsabilitate. Refuză să vină la muncă. Ei au ales data de 24. Fug de anticipate pentru că pierd niște bani”, a declarat Florin Cîțu la Realitatea PLUS, în emisiunea Legile Puterii.

Liderii PSD au votat în unanimitate în ședința CEx să boicoteze ședința de plen programată luni, în care ar fi trebuit să fie dat votul pentru respingerea Guvernului Orban 2.

Social democrații spun că așteaptă hotărârea judecătorilor CCR, care trebuie să se pronunțe luni pe sesizarea PSD conform căreia propunerea din nou a lui Ludovic Orban ar fi fost făcută neconstituțional.

În lipsa PSD este posibil ca în plenul reunit al Parlamentului să nu fie cvorum de ședință și astfel votul să fie blocat și amânat pentru o dată ulterioară. Astfel, va fi prelungit calendarul pentru anticipate.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-19 20:49:40
Paine si circ in Romanica

Minciuna are picioare scurte Citule, ati dat jos un guvern acu' 4 luni si ce ati facut? Ati bagat bani cu nemiluita in bancile straine, ati platit din PNDL numai firmele de casa, ati restituit TVA de miliarde de euro numai afiliatilor vostri, v-ati pus oameni in tot aparatul de stat, pana si pe panaramele alea de surori Micula i-ati platit cu jumate de miliard de euro dupa o sentinta data de curtea de arbitraj New York si spuneti ca pusesera sechestru pe conturile Romatsa, dar pusese sechestru de un an de zile inaintea voastra si tot a functionat, saracia naste monstri dar nici chiar asa, ati intrecut orice limita, nu ati facut nimic pentru oamenii din tara , voi sunteti guvernul diasporei, mergeti acolo.

Alte articole din: ACTUAL