eMAG - Cat costa toate telefoanele de la Apple dupa lansarea noului iPhone

Wednesday, 11 September 2019, 09:02 Sursă: REALITATEA.NET

eMAG – Lista cu toate telefoanele de la Apple din oferta eMAG pot fi vazute AICI.

eMAG are in oferta sa preturi excelente pentru toate modelele de iPhone, tocmai din acest motiv am ales si noi astazi sa va prezentam cele mai bune oferte.

eMAG – Apple iPhone 5S

Cel mai ieftin model de iPhone este 5s care desi este ceva mai vechi inca are tehnologie foarte actuala si performanta. Calitatea Apple la pret mic poate fi accesibila prin intermediul acestui model care costa sub 1.500 de lei. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Telefon mobil iPhone SE

Urmatorul model din punct de vedere al pretului este SE, un telefon iPhone care special pentru asta a fost lansat: accesibilitate la calitatea tehnologiei Apple printr-un pret foarte avantajos. Carcasa din plastic si alte cateva compromisuri ale celor de la Apple fac din acest telefon mobil unul care costa putin peste 2.000 de lei. Oferta cu reducere de la eMAG o gasiti AICI.

 

eMAG – Apple iPhone 6 Plus

Un alt telefon care s-a ieftinit mult in ultima perioada este Apple iPhone 6 Plus. Acest telefon mobil are o memorie de 16GB si un ecran mai mare fata de modelele precedente lansarii sale. Toate detaliile ofertei le gasiti AICI.

eMAG – Telefon iPhone 6S

Stoc limitat pentru telefonul mobil iPhone 6S care are un pret excelent la eMAG in acest moment. Telefonul are memorie de 32GB si garantie inclusa de 24 de luni. Telefonu e dotat si cu functia 3D Touch pentru recunoasterea amprentei si multe alte functii noi. Pretul sau este AICI.

eMAG – Telefon mobil Apple iPhone 7

Apple iPhone 7 are memorie de 32GB si cel mai avantajos model este cel de culoare Gold care are o reducere de 230 de lei. iPhone 7 imbunatateste substantial cele mai importante aspecte care definesc experienta iPhone. Ofera noi sisteme avansate pentru camere, cele mai bune performante si cea mai extinsa autonomie din toate timpurile pentru un model de iPhone. Toate detaliile ofertei si pretul sunt disponibile AICI.

eMAG – Apple iPhone 6

Tot in stoc limitat se mai gaseste si modelul iPhone 6 care are un pret foarte bun pentru varianta cu 64GB, un spatiu de stocare foarte generos pe care pot fi salvate o multime de fotografii, filmari, aplicatii si muzica. Ecranul imbunatatit este un punct foarte important al acestui model, Retina HD a fost aplicat pentru prima oara lui iPhone 6. Pretul il gasiti AICI.

eMAG – Telefon Apple iPhone 7 Plus

Ultima oferta pe care v-o recomandam este pentru varful de gama Apple iPhone 7 Plus. Acest telefon mobil e dotat cu una dintre cele mai generoase memorii, de 128GB si pretul sau e la reducere in cadrul eMAG. Oferta poate fi consultata AICI.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE