Coronavirus - România: 508345 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum erau acoperite șmecheriile baronilor din banii publici - modelul Tel Drum

Monday, 27 November 2017, 14:10 Sursă: REALITATEA.NET

"Eu nu am primit astfel de sesizări despre Tel Drum. Nici nu era treaba mea să mă informeze SRI-ul sau cine mai făcea informări despre Tel Drum. A existat în 2011 un moment, şi e plină presa de la acea vreme de declaraţiile mele, prin care am dat exemplul de la Teleorman de proiect finanţat din fonduri europene care urma să aibă corecţii financiare. Corecţiile financiare însemnau că se încălcaseră nişte reguli din legislaţia de finanţare a proiectelor cu fonduri europene. Adică autoritatea contractantă, beneficiarul, trebuia să plătească un procent din valoarea proiectului din buzunarul propriu, nu mai plăteam din fonduri europene. Deci, nu era nimic penal. A fost un astfel de caz în 2011 la Tel Drum, de fapt la Consiliul Judeţean Teleorman, o lucrare, un proiect pe care lucra Tel Drum'', a spus Udrea.

,,Au mai fost şi alte trei cazuri - unul la un consiliu judeţean PSD şi alte două situaţii au fost la consilii judeţene ale partidului din care făceam parte. La vremea aceea, am schimbat legislaţia în aşa fel încât să nu mai existe suspiciuni de interese ale beneficiarilor de fonduri europene în firmele care implementau fondurile europene", a adăugat Udrea.

 Au mai fost şi alte trei cazuri - unul la un consiliu judeţean PSD şi alte două situaţii au fost la consilii judeţene ale partidului din care făceam parte. La vremea aceea, am schimbat legislaţia în aşa fel încât să nu mai existe suspiciuni de interese ale beneficiarilor de fonduri europene în firmele care implementau fondurile europene", a spus Udrea.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL