Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dosarul liderului PNL Marian Petrache, trimis la DNA

Monday, 27 June 2016, 10:22 Sursă: REALITATEA.NET

În urma probelor şi a datelor obţinute de poliţişti, procurorul de caz a decis declinarea cauzei la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), au declarat reprezentanţi ai Poliţiei Ilfov, pentru News.ro.

Poliţia Ilfov s-a autosesizat după ce în presă a apărut o înregistrare potrivit căreia liderul PNL Ilfov, Marian Petrache, ar fi dat indicaţii în ziua alegerilor locale pentru ca 6.000 de oameni să fie aduşi cu maşinile la vot.

“A fost deschis un dosar privind infracţiuni de fraudă la vot. Este o sesizare din oficiu şi se fac cercetări în cauză”, declarau atunci, pentru News.ro, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov.

Preşedintele PNL Ilfov, Marian Petrache, spunea, după înregistrarea apărută în presă, că nu a greşit cu nimic, ci era o "strategie de campanie", iar dacă Parchetul va găsi nereguli, va suporta consecinţele.

"Toate partidele sunt organizate pe aşa-zisele registre electorale sau registre de votanţi. Eu eram în campania electorală, mă întâlnisem cu colegii mei şi le spuneam strategia de campanie. Nu spune nimic acolo de încălcarea legii. Ba, la un moment dat, cineva vorbeşte de bani, iar eu îi spun: aveţi grijă, mare grijă, că dacă umblaţi cu bani, vă ia poliţia", declara Petrache.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL