Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cele mai puternice femei din zodiac

Tuesday, 06 November 2018, 23:12 Sursă: REALITATEA.NET

1. Taur

Femeia Taur este cea mai puternică femeie a zodiacului atât fizic cât şi psihic. Este o fire senzuală şi are rezolvarea pentru fiecare problema ce îi iese în cale, indiferent de dificultatea acesteia şi de cine este implicat. Va motiva orice tip de bărbat şi va face din el un lider adevărat, atâta timp cât o ascultă şi face întocmai ca ea.

2. Leu

Nici nu ar putea fi altfel; femeia Leu prin definiţie este o fire puternică, o fire extraordinar de ambiţioasă ce obţine în viaţă tot ce îşi doreşte: fie că este vorba de dragoste sau carieră profesională. Se descurcă, de cele mai multe ori, fără excepţie, mult mai bine decât bărbaţii, aşa că este aleasă în funcţii de conducere, cu mulţi subalterni. Într-o relaţie, totul se îmbină cu un strat de încăpăţânare şi orgoliu, aşa că ar fi de preferat ca ea să conducă şi relaţia.

3. Balanţa

Femeia Balanţă rareori se află în aceste topuri, însă la ea firea puternică vine din psihic- nu o impresionează toate "smiorcăielile" celor din jur şi nu se lasă mai prejos când trebuie să candideze alături de bărbaţi pentru anumite posturi înalte.

Sursa: girly.ro


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL