Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Blaga: Susținem în continuare Guvernul Cioloș. Mergem înainte

Tuesday, 21 June 2016, 22:03 Sursă: Agerpres

"Noi susținem în continuare și nu s-a cerut sub nicio formă să ne îndepărtăm de Guvernul Cioloș. (...) Analizăm și atât timp cât considerăm că-și respectă programul de guvernare mergem înainte", a declarat Vasile Blaga la finalul întâlnirii avută de conducerea liberală cu premierul Dacian Cioloș.

Copreședintele Alina Gorghiu a spus, la rândul său, că în cadrul discuțiilor cu premierul acestuia nu i-au fost făcute reproșuri.

"Nu a fost niciun fel de întâlnire a cărei concluzie să fie dezbinarea sau ruperea noastră de Guvern. Nici pomeneală, ar fi vrut PSD să vadă așa ceva. A fost o întâlnire în care toată lumea a spus ce probleme există în viziunea noastră.(...) Am discutat foarte deschis, foarte onest despre cum vedem noi colaborarea cu Guvernul Cioloș care, în percepția publică, este pus în dreptul PNL. Am încercat să analizăm toate lucrurile care nu au mers suficient de bine, toate lucrurile care au mers prost, astfel încât să avem un parcurs mult mai lin pe mai departe și o colaborare mult mai bună", a declarat Gorghiu.

Copreședintele liberal a explicat că temele de discuție au fost variate și că în urma celor prezentate premierul ar urma să facă o analiză cu privire la aspectele sesizate de reprezentanții PNL.

"S-a discutat de la inundații până la absorbția de fonduri europene, de la pesedizarea administrației, mai exact faptul că sunt în toate deconcentratele oameni de la PSD și că 90% din administrație se face cu oameni de la PSD care au exercitat presiuni foarte mari în timpul campaniei electorale, până la tema redevențelor. Sunt foarte multe aspecte pe care primul-ministru, și îi mulțumesc pentru faptul că a fost prezent astăzi alături de președinții filialelor PNL, aspecte pe care primul-ministru și le-a notat. Urmează să facă o analiză cu privire la aspectele sesizate de colegii mei și evident că vor avea în mod sistematic întâlniri cu acesta", a declarat Gorghiu.

Copreședintele PNL a adăugat că o altă temă importantă a fost "aceea a evaluării activității oamenilor din deconcentrate".


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL